Digital Reality Rulez
-
Árnyvadász #366 Szerintem jó taktika (kézikönyvben is melegen ajánlják) ha egy bolygó körül két katonai bázis van kitelepítve. Most a földi hadjárat 2 epizódjának 3. pályáján vagyok. De az ez előtti pályán, mikor tömegével özönlöttek a kalózók és felépült a két bázisom......
Úgy hullottak mint a legyek:) A hajóim nem is állomásoztak a bolygó mellett, mivel a két bázisom szarrá lőtte kb. 30 másodperc alatt a betolakódókat. Semmi esélyük nem volt.
Bányászállomás meg mindig kell. Ha meg kifogyott a kitermelhető érc, akkor jó dolog, hogy belehet zuzatni, mert egyrészt újabb pénzmagot hoz, másrészt pedig felszabadul egy hely a speciális egységek gyártásához.
A kereskedőhajókat is meg kell építeni. A bolygóközi kereskedelem szép summát hoz. És az állandó bevételi forrás. Természetesen ehhez már két kolonizált és gyarmatosított bolygó kell. Csillagközi kereskedelem egyenlőre még nem éri meg, mert hosszú a megtett út a rendszerek között.
Amúgy is a kutatásokkal igencsak meglehet növelni a kereskedelemből befolyó összegeket. Nem beszélve a kutatási pontokat csökkentő találmányokról és annak elkészülési idejét meghatározó találmányokról sem.
A játék továbbra is nagyon jó! Érdemes volt megvenni, pedig még nagyon az elején vagyok. Ami nagyon tetszik, hogy jó hosszúak a küldetések. És egyre jobban nehezednek. De mindig van megoldás.
Viszont régebben kérdeztem két dolgot, erre szeretnék választ kapni!!
Tehát: IDŐ NINCS A JÁTÉKBAN? Mert telik , de hogy mennyi azt nem lehet tudni.
A másik pedig, hogy hogy alakul ki a jövedelem számérték a pénzhez viszonyítva? Ez roppantúl érdekelne, mert erre nem találtam megoldást. Mert amikor bányászok vagy kereskedek (magától megy) akkor jön a pénz rendesen. De ha csak adóztatok szinte mindig gond van PEDIG A JÖVEDELMEM MAGASABB MINT A FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEM ÉS A PÉNZEM AKKOR IS FOGY!!! Pirosba vált és az nem túlzottan jó, mivel ilyenkor az egységeknek kevesebb lesz az életereje, és a találmányok sem müködnke, mint pl. bolygópajzs.... Ezt abszolult nem értem.
Ha van pénzem ami elég a fenntartásra és még marad is, akkor, hogy a búbánatba lesz a pénzem egyre kevesebb??? Pedig nem gyártok, vagy teszek egyebet. Direkt nem csináltam semmit. Csak néztem egy darabig a képernyőt meg a galaxist. És a népességem sem csökkenő ágban volt, hanem (mivel a morál jó) emelkedett. Szóval ez nem tiszta.
Ezt válaszolja meg valaki. Thx...