Digital Reality Rulez
  • Devla
    Udv! Van az a palya, ahol a feladat megscannelni egy kemhajoval az ellenseg anyabolygojat, korbe kell menni vagy 3 naprendszeren keresztul, egyikben meg egy fekete lyuk is van. A bajom az, hogy az osszes ellenseges bolygora mar ketszer rakuldtem a kemet, de meg mindig nem sikerult teljesiteni a kuldetest. Megneztem minden jump nodet es biztos nem hagytam ki egy rendszert se, valakinek van otlete mit csinalok rosszul? A feladat, hogy keressem meg az anyabolyot es "scanneljem" meg szo szerint, en a kemhajonak az adatszerzes bolygorol kepesseget hasznaltam, scant nem talaltam. Ja es egy tipp mivel latom sokaknak sosincs eleg penze: fejlesszetek a bolygo technologiakat, fogadjatok fel egy magas szintu vezert diplomacia kepesseggel es kuldjetek egy nagy lakosszamu bolygora, majd rakjatok fel az adot addig, amig nem esik ugy 60ra a moral. 2 bolygorol igy tobb mint 700 bevetelt tudtam beszedni mindenfele banyaszat es kereskedes nelkul, egyiken 2 mrd masikon 4mrd lakos volt terraformalas meg epuletek epitese utan.