Digital Reality Rulez
  • TheZsenyka
    Én órákig szoppantottam egy küldetéssel, ahol az elelnséges bolygót kell elfoglalni (itt lép képbe Kuchera ügynök másodszor, ez az a pont, ahol alig tud elmenekülni). Az ellenséges bolygó csak úgy ontja a sok hajót, képtelenség frontálisan lerohanni. Én a következőt tettem: nem építettem bányászállomásokat, viszont egy rakat bolygóközi kereskedőt építettem (automatikusan cselekszenek) és csak úgy ontják a pénzt. Második dolog: amikor összejött a lóvé (ugyebár volt egy katonai bázisom a bolygóm mellett, ami simán megvédte az alapbolgygómat) építettem egy rakétás katonai bázist pluszba (olyat építs aminek a legkifejlettebb a technológiája, én a rakétára álltam rá) és ezzel a második bázissal jó nagy kört téve hátulról megközelítettem az ellenséges bolygót úgy 7-8 bolygóátmérőnyire. Ezután gyártottam egy rakat ágyús rakéta korvettet (nyolc csapatot lehet) és szintén kört téve odaromboltam a katonai bázisomhoz. Ezután: a katonai bázissal odalebegtem az ellenséges bolygóhoz (a hajókat még nem vittem) és megálltam pont a bolygó "közepén" ekkorra már majdnem felére lelőtték a bázisomat a bolygóvédelmi ágyúk meg a sok ellenséges korvett. KITELEPÍTETTEM és fél perc alatt nem volt ellenséges hajó. Sajnos a katonai bázis nem tud földi egységeket támadni, de nem baj! Ekkor odaromboltam a hajóimmal és simán szétlőttem a bolygót (lőttem kb. két percig, a fegyverzetre koncentrálva) az ellenség folyamatosan ontotta (volna) a hajókat, de a katonai bázis azonnal szétlőtt minden próbálkozást. Sajnos mire erre rájöttem kb. 7 óra (!!!) tellt el... de azonnal bevált...