Digital Reality Rulez
-
Árnyvadász #308 Pellus mester a Guruban pont ezt a pályát emelte ki (3.epizód/3. pálya), amikor is az AI úgy működik már ahogy megírták és semmilyen script nem fogja vissza a játékos előnyére. Nehéz fokozaton állítólag teljesen úgy játszik, ahogyan mi magunk is. Sőt van amikor nehezebb körülmények között. És ez igaz a többjátékos küldetésekre is.
A te problémád, szerintem kémekkel lenne megoldható, ha azon a pályán már lehet őket használni. Ezt nem tudom, mivel odáig nem jutottam el. A másik pedig, hogy lehet nem jó irányban fejlesztettél. Nem vagy túl erős. Esetleg nem e az a baj, hogy a pénzed nem elég és az egységeidnek nincs megfelelő életereje?
Megoldás viszont roppant egyszerű. Amikor újra elkezded az a pályát, állítsd be a nehézségi fokozatot könnyűre. Ezt a játék közben bármikor megteheted.
Megoldhatatlan nem létezik. Nyilván nagyon kemény ott a gépi AI (hiszen szabadjára va engedve), de szerintem próbálj ki taktikákat is. Valamelyik csak bejön. Ha meg nem, akkor még mindig ott van amit fentebb írtam.