Digital Reality Rulez
  • Árnyvadász
    Nem tudom feltünt e valakinek, de ebben a progiban nem láttam időt és dátumot sehol. Honnan tudom mennyi idő telt el mondjuk az első küldetés óta? Meg ez azért is zavaró, mivel az adózás és egyéb bevételek miszerint alakulnak? Havi lebontásban? Meg a másik furcsa dolog ez a pénz kijelzés. Van mondjuk 344 pénzem, ugyanakkor meg a jövedelmem 70 és a kiadás 50... A kézikönyvebn az van írva, hogy itt minden milliárd kreditben van, de akkor sem tiszta, hogy alakulnak ki ezek a számok a pénzhez (ami mindig jelölve van) viszonyítva... Ha valaki tudja ezt megköszönném. Lehet csak én nem néztem meg valami fontosabbat erről, de a kézikönyv rongyosra olvasása után sem tudtam mitévő lenni. Mert az odáig ok, hogy a befolyó összeg: Adó, bányászat, kereskedelem, egyéb kategóriákból jön, meg hogy a kiadás vagy nevezhetjük fenntartásnak is meg a hajókra, hősőkre, gyártásra megy el, de ez hogy viszonyul a teljes összeghez ami a pénzünk a jobb felső sarokba, az nem esett le. Este megnézem a programban mégegyszer, de ha addig valaki tud segíteni, igazán megnyugtatna....

A többivel nem volt gond.

Más: Amúgy az M betüt megnyomva a 3D-s térben jól lehet parancsokat adni a hajóinknak, mivel úgy érzékelhető az a sík, melyben hajóink vannak és az annál feljebb és lejjebb lévő terület.... Ilyenkor előjőn egy koordináta rendszer, melyben egyszerűbb manőverezni.