Digital Reality Rulez
  • Árnyvadász
    Földi kampány vagy a Marsi kampány alatt fagyott ki? Én a Földi kampányt tolom és a 2. epizód, 2. küldetésénél járok és semmi hiba sem fordult elő. Még az sem, hogy nem találtam meg valamit.

Amúgy a játék nagyon jó! Sokszor kiadom a parancsokat és míg csinálják a dolgukat a hajóim, gyártósoraim, kutatóim csak ámulok és bámulok a gyönyörűséges grafikán. Nézem a világűr pazar megvalósítását. Vagy követem hajóim útját a végtelenbe. Eszméletlenül szép ez a program. A zene pedig maga a csúcs. Szerintem aki a RIP-et szedi, az rengeteget fog veszíteni vele, ugyanis zene nélkül nagyon gyatra lesz azt most megmondom.

Nekem csak a 3D-s térben való kameranézetekkel gyűlt meg a bajom. Néha azt sem tudtam, most hol vagyok. De egy idő után már korrigáltam. Amúgy a kutatás rész, a hősők és a limitált továbbvitel szerintem kurva jó. És minden kifejlesztett tudományt tovább lehet vinni. A kutatási pontok is elegendőek. Szerintem nem adtak keveset a fejlesztők, pedig a kézikönyvben is kitérnek rá. És a hajók tapasztalti pontja is cool. A meghatározott egységlimithez még hozzá kell szokni, de az biztos, hogy igen látványos amikor 4X7 vadász, ami 24 ugyebár, nos amikor ezek nekimennek valaminek és löni kezdenek, az már önmagában igezi űrcsata. De amikor már korvetteim voltak, akkor meg a brutális erejük nyűgözött le. A robbanásokról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ezt kegyetlen jól megcsinálták. Még az is tetszik, hogy ha ráklikkelek az egységre nem mindig mondja a mondókáját, hanem egyszer mondja egyszer meg nem. Nem válik unalmassá. Ami viszont picit zavaró, bár ez sem vészes, hogy a kutatás végeztével nincs bemondó hang, hogy vége, azonban egy szöveg úszik a képernyőn felfele, úgyhogy ezt nem lehet nem észrevenni. Egyenlőre ennyi, majd folytatom...