Digital Reality Rulez
  • 3P
    Hogy ki fizet egy jatekert es ki nem az egyeni beallitottsag kerdese. Kar ezert egymasnak esni, hiszen el kell fogadni, hogy kulonbozoek vagyunk.
    En szoktam venni is, illetve mashonnan "beszerezni".

En aszerint dontok altalaban, ha egy jatekkal heteken at jatszom, akkor megveszem, hiszen tenyleg hasznalom a progit, ha csak 1-2 napig bohockodom vele, akkor nem.
    Elofordult mar az is, hogy utolag vettem meg 1-2 gamet.
    Ellenben nem vetem meg azokat sem akik nem veszik meg a jatekot, hiszen tenyleg sokan vannak kozottunk olyanok, akik egy alig-alig "vasat" is szukosen tudnak osszesporolni. Nekik nem hogy havi, de eves szinten is sok egy jatek.
    Viszont azt nehezen ertem meg, ha valki evenkent tobb 100 ropit perkal bovitesekre, hogy legalabb eves szinten 2-3 gamet miert nem kepes megvenni.

A Haegemonia biztosan a tiszta progijaim sorat fogja boviteni, hogy miert:
    1. Az IG 1 (es meg a 2 is) nagy kedvencem volt (persze meg is vettem), es sok-sok orat elszorakoztatott.
    2. Rendkivul szeretem, ha az anyanyelvemen "szol hozzam" egy jatek, es ezt direkt nekunk csinaltak, es csak akkor bizhatunk a magyar nyelvu jatekok folytatasaban, ha legalabb a magyaritassal nem lesz veszteseguk a fejlesztoknek, es nem utolso sorban a kiadonak.
    Mint irtam volt, elfogadom rendhagyo esetekben a kiveteleket, es nem hiszem hogy a DR 1-1 ilyenre megorrolna ;-).

Tehat a dontes azokon all, akik megtehetik, hogy megvegyek, es sokat is akarnak vele jatszeni, es esetleg a jovoben megjeleno folytatast is szeretnek, hogy magyar legyen... Dontsetek!

3P