Digital Reality Rulez
-
Árnyvadász #282 Ahogy az ember idősödik úgy lesz egyre válogatósabb és egyre kevesebb időt tud szentelni a játékokra. Valóban jól meg kell gondolni melyik az amelyikre az idejét áldozza. Régebben majd mindegyiket kipróbáltam. FPS-ek nagy kedvenceim voltak. Manapság már herótom van az FPS-ektől. De mivel időm sincsen annyi, így hát a komolyabb stratégiák is kimaradnak. Pedig annak idején 2 és fél évig PG volt az isten! Sport játékok sem dobnak fel. A Fifa X-edik része....... és sorolhatnám. Nem azt mondom, hogy kezdek kiégni, de hatszor meggondolom mivel ülök le játszani. Az biztos, hogy a Platoon, Lords of the Realms III, Defender of the Crown (új része) és a DOOM III köztük lesz. De a mostanában megjelenő progik közül egyedül a Haegemonia az egyik ami leköt. De az csak azért mert full magyar. És különleges világban játszódik. Mint mondatm az űrös dolgok nekem nem jönnek be. Kevés az egyedi megvalósítás a piacon. De bízzunk benne, hogy a közeljövőben egyre több lesz. És amint figyelem a magyar fejlesztőket, ők tényleg nem klónokkal szúrják ki a szemünket. Eredetit alkotnak. Illetve fognak alkotni. És ez külön öröm. Hiszen magyarnak lenni már ezért is jó! Másról nem is beszélve. Az oroszok is szépen jönnek felfelé és a lengyelek, szlovákok, csehek is nagyon ígéreteseket alkotnak. A Vietcong külön figyelmet érdemel szerintem. Tehát nem minden USAbeli játék ami fénylik.