Digital Reality Rulez
  • Árnyvadász
    Nekem amúgy nem nagyon jönnek be az űr dolgok játékok terén, de az a program (és főleg a magyar nyelvezet és hangok miatt) tetszik. Amúgy a Platoon sokkal jobban bejövős lesz, de arra is rakok félre. Az még viszonylag olcsóbb is lesz, amikor kijön. November 20.

Nekem nagyon fontos, hogy a program magyarúl kommunikáljon velem. 2002-t írunk és nem igazán sok magyar nyelvű program van ami igazán jó is. És ezt valóban miattunk magyarosítják. Ezalatt az új játékokat értem. A régebbiek honosítása jó ötlet, de ha már angolul végigvittem, nem fogom magyarul is. Ez maximum azoknak jó, akik gyengébb gépekkel rendelkeznek, vagy nemrég kapcsolódtak be a számítástechnika játék világába vagy akik egyszerűen nosztalgiázni szeretnének, illetve annyira bejött nekik a program, hogy olcsón és magyarúl megvegyék. Főleg az olcsó és a magyaron van a hangsúly. Na meg a kedvelt stílus is hozzájárúl a vételhez. Pl. a Diablo II is jó vétel ma. Meg is állja a helyét még 2 év távlatából is. De mikor kijött, és volt majd 12000Ft, akkor is megérte volna. Igazából egy játékot a következők miatt érdemes megvenni az én álláspontom szerint:

-Nagyon kedvező ára van és mellette jó is a program. pl: Platoon
    -Különleges játékról van szó, mely megéri a pénzét. pl: Black and White
    -Valakinek ez a zsánere, szinte már neki készítették. Egyéni.. Nekem a Thief, WWE:RAW egyéb
    -Magyar nyelvű és még ráadásúl magyar fejlesztésű is! pl: Haegemonia
    -Az újrajátszhatósági értéke igen jó! pl: Diablo
    -Multis játék melyet aligha ún meg hamar az ember és rengeteg kiegészítés jár majd hozzá. pl: UT
    -Régebbi játékok melyeknek lement az áruk, de még mindig hozzák azt a színvonalat amit elvár tőlük az ember. pl: Starcraft
    -Akciós termékek, nem a gagyi szériából. pl: Sheep
    -Zsákbamacska. Ilyenkor eladjuk, ha nem jó. Még kedvező áron. pl: Spec Ops