1396
Digital Reality Rulez
  • skorpio7
    Egy jó pszihológus telefonszáma érdekel ?!?
  • skorpio7
    Linket nem raktam be , akit érdekel menjen és nézze meg maga a képeket .Így kellett volna az első résznek kijönnie és akkor nem csorbult volna a WW hírneve sem egy kicsit sem .
  • skorpio7
    A Renegade olyannyira nem lett sikeres ( a grafika , AI , netkód egy zs*r ) , hogy a 2. résznek le lett állítva a fejlesztése ( és mint írtam , a kiadók mind nyugati cégek , ott egyvalami számít az eladás , ha vmi nem kel el kellő mennyiségben , fuccs a folytatásnak vagy a hasonló projectnek ) .

GAMESTAR ONLINE
    Renegade 2 képek!
    [2002. október 26. @ 22:28 - ZeroCool]
    Azzal ugyan tisztában vagyunk, hogy a Westwood törölte a Renegade 2-es projektet, de érdekesség képpen mégis kikerült belőle néhány képecske. Át is adnám a szót a C&CUniverse.com-nak!
  • skorpio7
    Az Emperor-DUNE eladásai nem hozták a várt eredményt , pedig ez volt az első igazán 3d-s Westwood stratégia .Így a DUNE témával kapcsolatos bármilyen jellegű játék a továbbiakban parkoló pályára lett helyezve .
    Amúgy itt pihen a polcomon a játék és egészen június közepéig játszottam vele online , ami azért elég szép teljesítmény , mivel tavaly nyári megjelenésű volt a játék .Egy Scooter ( SG fórumbeli ) nicknevű budapesti sráccal Coop végignyomtuk az összes pályát és kampányt !
    Szóval nekem nagyon bejött a game , sajna a világ gamereri nagyrészének nem .
    Itt csak arra akartam célozni , hogy bizony egy játék sikerességének mervadója az ( egy kiadó szigorúan kapitalista módon csak a számoknak hisz ) , hogy hány db kelt el a játékból x idő alatt .És ha nem veszik meg elegen , akkor a fejlsztőket vagy menesztik vagy leállítják a hasonló ( pedig lehet , hogy jobb ) project-et .
    Szóval az ilyen teli a zsebük a fejlesztőknek duma , eléggé hiányos kapitalista marketing tudást tükröz .
  • Blasta
    Ah de jólesz nekem, juhéééééj!!!!
  • Árnyvadász
    Nekem amúgy nem nagyon jönnek be az űr dolgok játékok terén, de az a program (és főleg a magyar nyelvezet és hangok miatt) tetszik. Amúgy a Platoon sokkal jobban bejövős lesz, de arra is rakok félre. Az még viszonylag olcsóbb is lesz, amikor kijön. November 20.

Nekem nagyon fontos, hogy a program magyarúl kommunikáljon velem. 2002-t írunk és nem igazán sok magyar nyelvű program van ami igazán jó is. És ezt valóban miattunk magyarosítják. Ezalatt az új játékokat értem. A régebbiek honosítása jó ötlet, de ha már angolul végigvittem, nem fogom magyarul is. Ez maximum azoknak jó, akik gyengébb gépekkel rendelkeznek, vagy nemrég kapcsolódtak be a számítástechnika játék világába vagy akik egyszerűen nosztalgiázni szeretnének, illetve annyira bejött nekik a program, hogy olcsón és magyarúl megvegyék. Főleg az olcsó és a magyaron van a hangsúly. Na meg a kedvelt stílus is hozzájárúl a vételhez. Pl. a Diablo II is jó vétel ma. Meg is állja a helyét még 2 év távlatából is. De mikor kijött, és volt majd 12000Ft, akkor is megérte volna. Igazából egy játékot a következők miatt érdemes megvenni az én álláspontom szerint:

-Nagyon kedvező ára van és mellette jó is a program. pl: Platoon
    -Különleges játékról van szó, mely megéri a pénzét. pl: Black and White
    -Valakinek ez a zsánere, szinte már neki készítették. Egyéni.. Nekem a Thief, WWE:RAW egyéb
    -Magyar nyelvű és még ráadásúl magyar fejlesztésű is! pl: Haegemonia
    -Az újrajátszhatósági értéke igen jó! pl: Diablo
    -Multis játék melyet aligha ún meg hamar az ember és rengeteg kiegészítés jár majd hozzá. pl: UT
    -Régebbi játékok melyeknek lement az áruk, de még mindig hozzák azt a színvonalat amit elvár tőlük az ember. pl: Starcraft
    -Akciós termékek, nem a gagyi szériából. pl: Sheep
    -Zsákbamacska. Ilyenkor eladjuk, ha nem jó. Még kedvező áron. pl: Spec Ops
  • skorpio7
    Ja , kimaradtál eddig a szórásból de most te jössz a sorban . :)
  • Blasta
    Na azért 3-szori végigolvasásra nagy nehezen kihámoztam a mondandódat! :-DDDDD
    Küggyed a mélt, zene érdekel! Írj le mindent, ha tudok segítek bármiben....
  • Árnyvadász
    Nekem az alap verzió van meg. Gondolkodtam a C.E.-n is, de azt már drágálottam egy kicsit. Természetesen tudom mi jár vele, de emellett (alap) döntöttem.
  • Deajka
    Hi ! Arcomon öröm az jelei !
    Szerintem nem sokban különbözik. (egy jogi szabályozás van mindkettőre). Magam is lenni zenész(féle). Most voltunk stúdióban.Ja, majd küldök mail-t, reason ügyileg :)
  • Blasta
    Skorpio, Te direkt nem reagálsz a hozzászólásaimra-kérdéseimre, vagy ennyire nem érdekel a téma (akkor mondjuk nem lennél itt)....
    Khmm...
  • Deajka
    Ah, mégegy ... a warez szerintem azért szar mert így csak belekezd az ember aztán jön egy kis nehézég, vagy megjelenik más gamma aztán be sem fejezed. Ha, megveszed(néd) akkor jobban odafigyelnél, végig játszod, megbecsülöd, örülsz.
    Nem ?
  • skorpio7
    Jahhh ... a jövőhéten várható csak a csomag .
  • Deajka
    Ho-ho-ho. Megismétlem, nem kötözködni akarok, részemről is befejezve.De:
    1. Magyarítás,pl: ig2 esetében, hogy ne hozná be a pénzt ? Jó a játék, már metérült és most befolyik a pénz.
    2. A felsorolt fejlesztőcégek igen nagy lóvét kaptak(Ha mindenki megveszi itt mo.-n akkor se jönne be (szvsz, nem néztem utána de azt hiszem,1,5 millió dollár).
    3. Jó neked hogy még olyan fiatal vagy.
    4. Nem azt mondom, hogy a fejlesztőknek van sok pénzük.(véletlenül én is az vagyok)
    5. Fejbe nem tudom levezetni, csak egyenletrendszerekben.
    6. Az hogy mit írnak az újságok,on-line sajtó szerinted mind igaz?
    7. Ne személyeskedj, én sem tettem.
  • skorpio7
    A C.E. van meg neked amúgy ?
    Tudtommal azt csak pénteken adják ki , kipostázva meg ugye majd csak a jövőhéten fogják .

HARDWIRED
    "... Az ún. Collector's Edition (mélykék izzás övezi) péntektől szintén fellelhető lesz..."
  • skorpio7
    Ja igen ! :)
    Ismerem DINO-t és PC-DOME-ról és hozzáállását a warez-hoz . :)
    NO WAREZ! és ezért becsülni is lehet .Szerintem ott vannak a legtöbben , akik valóban eredeti game-val nyomulnak , mert nem sok helyen olvasni olyat ( sőt , válasz nincs is ) , hogy ugyan honnan tölthetném le ???
    Hát igen , ez a legjobb fórum én is ezért szeretem , de mivel 99%-osan warezról szól , ne csodálkozzunk , ha egy kicsit kilógunk a "többiek"-től .
    Te tudos mi volt az oldal neve a SUPERGAMEZ-nek előtte ??? :)
    Ha igen , ne csodálkozzunk a dolgon .
  • Sir Quno Jedi
    szenkjú !
  • Sir Quno Jedi
    Nekem nem kéne még warez-ban sem ez az új IZÉ ! Amennyire vártam a régi IG/Reunion-okat (és term. mind gyáriban !), annyira nem izgat most ez, pedig mind az angol, mind a magyar demót végignyomtam, de ez nem nekem készült... :-(((

Lehet, hogy majd erőt veszek magamon és végigszenvedem, de most olyan gammáim vannak, hogy jövő télig sem győzöm őket (nem számban, hanem minőségben és játékidőben).
  • TheZsenyka
    Király a logod Sir Quno...

Én már várom hogy postázzák a gammát... arghhh... csak legyen benne a könyv meg a zenei cd... arghhh... :)
  • skorpio7
    Áááá , hagyjuk ... inkább írjunk a game-ról , mert kezd warez-vita-topic-cá fajulni a dolog és jó 1 éve már ki lett tárgyalva ez .Nem akarom az ott leírtakat megismételni , azt hiszem egyszer elég volt .
  • Árnyvadász
    Szerencsére vannak sokkal jobb fórumok is a neten. Mint a PCdome fóruma, vagy említhetném a Hardwired fórumot is- Tény, hogy a supergamez az egyik legjobb fórum, de itt szinte mindenki warezról szed le mindent. Tiszetelet a kivételnek. Tehát itt talán nem is érdemes belemenni a vitákba, bár azért egy két hozzászólásban nem árt megvédeni a saját álláspontunkat. Ez a minimum. Továbbiakban csak a játékról fogok mondani dolgokat. Tegnap nem volt időm eléülni, meg fáradt is voltam, de ahogy jobban belemerülök, írok róla szépen sorjában. Addig is jó játékot mindenkinek!
  • skorpio7
    Zsarol ?!
    Hát te h*lye vagy , ha ezt gondolod ?!?
    Egész egyszerűen közli veled a nemzetközi trendet , a valóságot .
    Mint írtad is "...A szoftver cégek sem hülyék és ismerik a varez fogalmát. (100% ők is warezoltak, ez egy ilyen műfaj)..." , akkor ha én fejlesztő lennék , a legnagyobb pénzpocséklás az lenne , ha magyar nyelven hoznám ki az éppen fejlesztett játékot ! Mert ugyan minek ? Hát mindenki úgyis letölti , külföldre nem adhatom ki magyarul , így tényleg tök felesleges gondolni a hazai vásárlkra , hiszen nem magamnak csináltam a programot , hanem hogy némi pénzt keressek vel , mert ez a munkám .Szarok a magyarokra , inkább csinálok angolul játékot , keresek egy jó külföldi kiadót és ha jó lesz a game , akkor legalább nyugaton a fizetőképes vásárlók legalább fele megveszi és nem letölti .Így van értelme annka , amit csináltam és kerestem is vele némi pénzt , mert ez a munkám és ezt szeretem csinálni .
    MONDD ! Te tényleg nem tudtad levezetni fejbe , hogy a fentebbi kis monológom a nagy b***s valóság ma hazánkba ?!?
    Mert úgy látom , hogy eddig itt csak Árnyvadász van , aki ezt látja , a többiek meg igencsak el vannak "tévedve" ...
  • Árnyvadász
    Igen. Abszolult egyetértek.
  • Sir Quno Jedi
    S.E.F.T. üzemmód aktiválva ! :-)))
  • Blasta
    Milyen telcsi?
  • skorpio7
    Ez így van Árnyvadász !
    De nem várható el egyetlen itt fórumozótól sem , hogy esetleg cikkeket olvasson 8 online oldalon és így legalább legyen fogalma arról , hogy mit is ír !
    Így idepötyögi a butaságát , amit vhol hallott kispistától és azt hiszi , neki van igaza , mert ugye a fejlsztők azok igen , teli vannak zsével és ezért warez a minden .
    És ezek után még mi vagyunk a "csóró" moralizálók ?!
    Nem kérlek szépen , mi felnőtt fejjel gondolkodó emberek vagyunk ( és mellette életkor szerint felnőttek is , mivel közelebb vagyok 30-hoz , mint 20-hoz ) , akik olvasnak , megjegyeznek , feldolgoznak információkat az agyukkal ( míg másnál ez arra korlátozódik mindössze , hogy az agyi pályákra beágyzódott több millió éves természetes tudás alapján , veszi a levegőt , eszik , sz*arik és néha böfög egyet ) és így alkotnak véleményt .
    Nem vagyok én sem szent , én is megannyi játékot töltök le warez-ba , de nem szoktam senkit baszatni azért , ha egy nekem kevésbé szimpi game-t vki dobozosan vesz meg .Nehogy már az legyen a sikk , hogy ma a hazánkban csak a warez-es út az elfogadható ?!? Aki meg megvesz egy-egy game-et az meg "hú de gazdag" és moralista ?!
    Szóval aki ilyet állít , az jobb ha azonnal pszihológushoz fordul , mert súlyos értékrendbeli zavarban szenved .
    Tel. kell vkinek ???
  • Blasta
    Renegade nem lett sikeres (tudtommal), viszont nem értem hogy került ez meg az Emperor a képbe???(az emperor az egyik nagy kedvencem volt amúgy...)
  • Blasta
    A másik meg, hogy a zenebiznisz kurvára különbözik a szoftverbiznisztől....
    Ismerem, mert benne vagyok/voltam.
  • skorpio7
    Ühüm ... hát persze , teli vannak pénzzel ...
    IG3-ról hallottál vmit ??? Esetleg a Philos Labs-ról ??? Y-Project cikket olvastad ???
    Nem ?! Akkor erről ennyit .
    Renegade sikeres lett ?!? Hmmm ... folytatásasal mivan ??? Nem tudsz róla ?!?
    És az Emperor : Battle for Dune -nek lesz folytatása ?!?
    Ha ezekről ( amik éppen eszembe jutottak az átlagban napi kb.100 játékhírek elovasása után ) nem tudsz semmit , akkor megkérnélek ne írj butaságokat .Majd ha minden fentebbi kérdéseimre válaszolsz , akkor elhiszem , hogy tájékozott játékfejlesztési fronton , különben azt hiszem , hogy te is csak a magánvéleményed írtad le , 0 héttérinfó nélkül ... és persze ezzel együtt egy jó nagy butaságot .
  • Blasta
    Na akkor egy kis infó az IG2-ről, hogy picit tisztábban láss.

Szerinted egy külföldi kiadónak mennyit számít ha megjelenik egy magyar progi magyarul?????
    Hát lószart sem!
    Így volt ez az IG2 (meg még ki tudja hány hu játék) esetében is. Nem rendeltek magyar verziót a gémből....
    Akkor mégis hogy lehetett, hogy volt belőle magyar verzió????
    Hát úgy gyermekeim, hogy a DR saját kasszából, a Ti két szép szemetekért magyarította a játékot!!!!

Így azért már másképp néz ki nem?????
  • Szöcske
    Nem tudom melyik pályán vagy most pontosan, de az egyik küldetésben, amikor még csak 1 kolóniád van, (nekem az Alfa rendszerben volt), akkor a kalózbázis a rendszer jobb felső részében volt, egy porfelhőn túl, amiben 5 bányászható aszteroida van (az egyik tul.képp csak a porfelhő mellett).
    A következő küldetésben viszont már egy másik remdszerben van a bázis, az egyik bolygón (nekem ez a Béta rendszerben volt).
  • Deajka
    Nem igazán értem mit akarsz mondani , csak sejtem. Az ig2 magyarosítása esetében pedig az a véleményem, hogy egy bunkóság ha HU cég a saját nyelvén nem jelenteti meg a termékét.
    De a legdurvább az ha ezzel még zsarol is.
    " ha ezt meg ezt meg ezt nem teszed".

Egyébként hülye lett volna nem magyarítani!
    Ez a termék kb 2 éve hozza a pénzt (lehet, hogy tévedek). Azon az áron amelyiken most árulják baromi sokan megveszik, mert jó a gamma és mert magyar.
    Na, ez eddig a szűk kis hazai piac. Gondold el világszerte.
    Hozzávetőleges adatot adok. Két éve a haverom egy 2. élvonalbeli zenekarnak 6-7-8 (nem tudom pontosan) szöveget írt. A cd barami kevés példányban fogyott. A fickó kb 300.000 ft-t kapott azóta.
    Szóval ???
  • Árnyvadász
    Mondjuk az IG2 esetében leszögezték a fejlesztők, ha a magyarosított programból nem fog kellő példányszám elkelni, akkor a következő játékukban nem törekednek a magyarosításra, mivel az plussz költség. Szerencsére fogyott annyi. Nyugodj meg én sem törődnék vele, hogy magyar legyen a program ha nem vennék meg elegen. Beleölt plussz energia felesleges volt. Legalább azok ne védjék már az álláspontukat, meg sajnáltassák magukat akik letöltik. Töltsék le, de nem kell a rizsa, hogy szegények vagyunk, meg nincsen rá pénz, meg stb.. kifogások. Tegyék a dolgukat azt kész. Saját magukat akarják meggyőzni, hogy igen a helyes út, ha warezolok és az az egyetlen. Ugyan már! De nem is akarok foglalkozni a továbbiakban ezzel. Semmi értelme, csak a helyes útat nem tűröm, hogy értelmetlenítsék. Ennyi. Végeztem.
  • Árnyvadász
    Szar lehet.
  • Deajka
    Ja, nem akarom itt nyújtani a rétestesztát, de...
    1. A szoftver cégek sem hülyék és ismerik a varez fogalmát. (100% ők is warezoltak, ez egy ilyen műfaj)
    2. Amikor egy projectet elindítanak számításokat végeznek, hogy kb. mennyien fogják megvenni.
    3. Ekkor úgy döntenek vágjunk bele.
    4. Szvsz ha megveszed a játékot ne hidd el, hogy ezért fognak 2. részt csinálni.
    5. A fejlesztő cégeknek pl. egy ilyen fórum aranybánya lehet, úgyanis itt kiderülnek a hibák a progiban. Röviden béta teszter vagy. Na.
    6. Ne sirassuk már ezeket a cégeket! Annyi pénzük van mint a sz@r, a "csóró" gyerekek meg moralizálnak. Ne már fiúk! (esetleg lányok)

Összeségében: ha tetszik a játék vedd meg.
    Egyébként gondoljatok bele, hány játékot vettétek már ? Sokat, ez is biztos. Az ilyen támogassuk a cégek dumát a barom bsa találja ki. Ne vedd be.
    csók.

• Major Pluskat
    Inkább azt mondja meg valaki, hogy eljutott e mar addig a küldetésig ahól az első kolonizált bolygódat irányítod a naprendszeren kívűl és valam kurva kalózok bázisát kell megtalálni és megsemmisíteni. Találtam egy földönkívüli bázist, de azt a szemét mocskos kalózbási meg sehól sincsen. Megcsinálta ezt már valaki??? Ha igen pls írja le hogy hol a francban van a bázis mert már a hajamat tépem ki szállanként az idegességtől!!
  • dracoon
    persze ez csak az en velemenyem
  • dracoon
    haat nemtom, szerintem nagyobb volt ennek a jateknak a fustje mint a langja...
  • TheZsenyka
    egy
  • fucko
    Hany cd az iso?