Digital Reality Rulez
-
Zsarol ?!
Hát te h*lye vagy , ha ezt gondolod ?!?
Egész egyszerűen közli veled a nemzetközi trendet , a valóságot .
Mint írtad is "...A szoftver cégek sem hülyék és ismerik a varez fogalmát. (100% ők is warezoltak, ez egy ilyen műfaj)..." , akkor ha én fejlesztő lennék , a legnagyobb pénzpocséklás az lenne , ha magyar nyelven hoznám ki az éppen fejlesztett játékot ! Mert ugyan minek ? Hát mindenki úgyis letölti , külföldre nem adhatom ki magyarul , így tényleg tök felesleges gondolni a hazai vásárlkra , hiszen nem magamnak csináltam a programot , hanem hogy némi pénzt keressek vel , mert ez a munkám .Szarok a magyarokra , inkább csinálok angolul játékot , keresek egy jó külföldi kiadót és ha jó lesz a game , akkor legalább nyugaton a fizetőképes vásárlók legalább fele megveszi és nem letölti .Így van értelme annka , amit csináltam és kerestem is vele némi pénzt , mert ez a munkám és ezt szeretem csinálni .
MONDD ! Te tényleg nem tudtad levezetni fejbe , hogy a fentebbi kis monológom a nagy b***s valóság ma hazánkba ?!?
Mert úgy látom , hogy eddig itt csak Árnyvadász van , aki ezt látja , a többiek meg igencsak el vannak "tévedve" ...