Digital Reality Rulez
-
Ez így van Árnyvadász !
De nem várható el egyetlen itt fórumozótól sem , hogy esetleg cikkeket olvasson 8 online oldalon és így legalább legyen fogalma arról , hogy mit is ír !
Így idepötyögi a butaságát , amit vhol hallott kispistától és azt hiszi , neki van igaza , mert ugye a fejlsztők azok igen , teli vannak zsével és ezért warez a minden .
És ezek után még mi vagyunk a "csóró" moralizálók ?!
Nem kérlek szépen , mi felnőtt fejjel gondolkodó emberek vagyunk ( és mellette életkor szerint felnőttek is , mivel közelebb vagyok 30-hoz , mint 20-hoz ) , akik olvasnak , megjegyeznek , feldolgoznak információkat az agyukkal ( míg másnál ez arra korlátozódik mindössze , hogy az agyi pályákra beágyzódott több millió éves természetes tudás alapján , veszi a levegőt , eszik , sz*arik és néha böfög egyet ) és így alkotnak véleményt .
Nem vagyok én sem szent , én is megannyi játékot töltök le warez-ba , de nem szoktam senkit baszatni azért , ha egy nekem kevésbé szimpi game-t vki dobozosan vesz meg .Nehogy már az legyen a sikk , hogy ma a hazánkban csak a warez-es út az elfogadható ?!? Aki meg megvesz egy-egy game-et az meg "hú de gazdag" és moralista ?!
Szóval aki ilyet állít , az jobb ha azonnal pszihológushoz fordul , mert súlyos értékrendbeli zavarban szenved .
Tel. kell vkinek ???