Digital Reality Rulez
  • Árnyvadász
    Egyébként ez a letöltöm a teljeset kipróbálom és utána megveszem dolog nem működik. Ugyanis mikor már megvan a full program a netről leszedve, igencsak kétlem, hogy azok után bárki is megvenné a boltba. Ez maximum jó duma, semmi több. Én pont így voltam a WWF: RAW-al. Ha kijött volna már régen megvettem volna a Heagemonia helyett. Mivel még most sincsen Magyarországon, így felírtam magamnak. Ha kijön a full, már nem veszem meg. Minek? Doboza miatt? Na nem.. Az már röhejes lenne. Emiatt maradt a Heagemonia, mivel a pénz félre volt téve egy eredeti programra-De így utólag örülök is neki, hogy így alakult. Egy verekedős pankrátor progi, mégha akármennyire is bejön azért nem lett volna jobb választás ennél. Bár mint mondtam, ha az előbb kijön, most az van a polcomon.

Petee kérdezted jó játék e? Játszom vele ezen a héten és ha elérek egy jó 20-30 óra játékidőt leírom ide mi a véleményem. De azt elmondom addig: Jó játék nagyon. Mindenképpen megéri letölteni .... Azt mindenképpen. Ha bejön az űrstartégia egyedi ruházatban. Megvenni meg majd eldöntöd. Elvégre karácsonykor bőven jön ki rengeteg program, aztán ki tudja neked mi jön be igazán. Nem?