1396
Digital Reality Rulez
-
ennyire unatkozik itt mindenki? mert szerintem igazabol senkit sem erdekel, ki veszi meg es ki nem. de... vegulis vmivel el kell utni az idot, amig nem kezd el mindenki jatszani vele... :) -
:))) -
TheZsenyka #232 1990-ért is megkapopd a CDGALAXIS-ban... www.cdgalaxis.hu... én is mevettem múlthéten és végig is nyomtam... nemsokár újrakezdem, mert a collector csak jövőhéten érkezik állítólag... remélem a könyv is jó lesz... -
Nana, azért a Haegemonia esetében ez nem így van.
Collector Edition: A játék, könyv,zene CD, póló.
szerintem megérné. Valszeg még a IG2-t is megveszem ha lesz rá feles 3000Ft-m -
Árnyvadász #229 Egyébként ez a letöltöm a teljeset kipróbálom és utána megveszem dolog nem működik. Ugyanis mikor már megvan a full program a netről leszedve, igencsak kétlem, hogy azok után bárki is megvenné a boltba. Ez maximum jó duma, semmi több. Én pont így voltam a WWF: RAW-al. Ha kijött volna már régen megvettem volna a Heagemonia helyett. Mivel még most sincsen Magyarországon, így felírtam magamnak. Ha kijön a full, már nem veszem meg. Minek? Doboza miatt? Na nem.. Az már röhejes lenne. Emiatt maradt a Heagemonia, mivel a pénz félre volt téve egy eredeti programra-De így utólag örülök is neki, hogy így alakult. Egy verekedős pankrátor progi, mégha akármennyire is bejön azért nem lett volna jobb választás ennél. Bár mint mondtam, ha az előbb kijön, most az van a polcomon.
Petee kérdezted jó játék e? Játszom vele ezen a héten és ha elérek egy jó 20-30 óra játékidőt leírom ide mi a véleményem. De azt elmondom addig: Jó játék nagyon. Mindenképpen megéri letölteni .... Azt mindenképpen. Ha bejön az űrstartégia egyedi ruházatban. Megvenni meg majd eldöntöd. Elvégre karácsonykor bőven jön ki rengeteg program, aztán ki tudja neked mi jön be igazán. Nem? -
... nem kis idő ... , ... tuti jó lesz ... -
Tudod , amikor először láttam a valamikori PC-GURU cd-n lévő IG2 bemutató trailert , nem is tudom már hányszor néztem meg , annyira tetszett .A játékot magát 1/2 évig nyomtam , ami azért nem szép kis idő .Nekem éppen ez a mindenre kiterjedő mikromenedzsment tetszett benne , a harcról nem is szólva , főleg az 1.06-os patch után , amikor magad vezényelhetted le .
Utánna jött a Haegemonia teaser és hasonló hangulatot hozott .A demót meg se néztem , mert minek , nem hiszem , hogy csalódni fogok benne .A többiek itteni leírása alpján , tuti jó játék léesz így látatlanba is . -
ok. kösz.
De aműgy jó játék?
Érdemes megvenni vagy esetleg "letölteni"? -
Persze hozzá kell tenni , hogy csak az angol verzió van kint a neten . -
Semmi baj Petee ! :)
Amúgy néztem a priv. ftp-n és még ott is csak a rip van fent . -
jólvan oké, én nem akartam senkit sem megbántani föleg téged Skorpió, azért örülök,hogy vannak még ilyen arcok akik becsülettel megveszik a játékot itt poros Magyarországon. Na de hagyjuk a témát, nem erröl szól a topic.Na akkor:
HOL VAN AZ ISO?????

-
Hol itt a rím ?!?
Amúgy jobb , ha a tanácsomat megfogadod , még esetleg a fedre visszaszáll az a sok negatív kisugárzás , ami a hozzászólásaidból árad és ki tudja mi történik veled .Tudod ... manapság semmi sem lehetelen , jön egy gyorsan száguldó autó , egy eltévedt golyó , leszakad a lift , stb ... szóval jobb lesz ha vigyázol .
-
Először azt veszed figyelembe, hogy NEKED megéri-e megvenni (ergo érdekel a téma és a demo alapján jó kis játék lesz) aztán jöhet a hovatartozás kérdése!
Ha a Haegemonia tetszik és még magyar gyártmány is, akkor vedd meg!
Vagy ne vedd meg!
Nekem végülis mindegy! -
Ááá , csak a legfelső hozzászólást olvastam először .A franc se gondolta , hogy időközben enbnyi lesz a megválaszolni való hozzászólás ! :) -
Ja igen , ugye a Thief-ekben nincs is multi . -
fucko #216 Kulonben is ne utasitgass engem,kuldd majd a jatekot es pofadat befogod.Meg rimmelt is hehe;) -
Így van !
Settlers , Thief , Wolfenstein , Battlefield , Emperor : Dune fejlsztői magyarok voltak ? Nem , egész egyszerűen ezeket megérte megvenni már csak a multi miatt is .Mondjuk a Thief sorozatot szimplán csak a fejlesztők munkájának értékelése maitt vettem meg .Annyira tetszett , hogy a GOLD-ot a +3 küldetés miatt vettem meg . -
fucko #214 Na te aztan fasza gyerek vagy,latom a faziskeses nalad megszokott:) -
Van nemzetközi együttes, bár tény, hogy nem túl híresek!
De világszínvonalu zenét csinálnak, az tuti! Persze sokaknak nem jön be a zenéjük!
A NEO az! -
fucko #212 Jol van demonted lazits mosma sztem. -
Azért mielőtt ilyesmit írsz , nézz te is tükörbe , nehogy olyan legyél mint Ranger !
Te talán még megjavulhatsz , de ő ... reménytelen eset -
Majd a jövőhéten sort kerítünk rá , akkor hozza ki a postásbácsi csak ! :)
( HARDWIRED hír ) -
fucko #208 Skorpio nem kuldod el nekem a haegemoniat ha mar megvetted eredetiben?Lehet megy siman ha atirom:) -
Árnyvadász #207 skorpio helyesen beszél. Amúgy én sem mondom azt, hogy minden programot meg kell venni. Azt sem mondom, hogy ezt vedd meg, mert...... Majd mindenki maga eldönti mit akar. Csak egyvalamit ne felejtsetek el. Mindenki pénzből él (akár gyerek, mert akkor meg a szülei) és annak megfelelően ossza be amit lehet. De mondjuk, ha már netre meg egyébre van pénz, akkor nem hiszem, hogy egyszer egy évben ne lehessen megengedni valakinek, hogy eredeti játékprogramot vegyen. A mai fiatalok hozzáállása elég gázos. Van a warez és onnan lekapom ami kijön. Elfogadom egy határig. Egyébként meg nem különösebben érdekel ki mit csinál. De az már igen, hogy ha megveszi az ember, azt elkezdik itt lefikázni és egyéb. Ez igen neveteséges szemlélet. Témáról ennyit. Ez egy Haegemonia topik, hát legyen arról szó, ne az ilyen idétlen baromságokról. -
fucko #205 Önelegult kis pöcs vagy semmi mas aki egesz nap a supergamez forumjan log es ennek tetejebe ezert kap 100ezer forintot.Egy kis önkritikat gyakorolj mar es inkabb te olvass mar vissza a hozzaszolasaidban hogy mekkora önajnározast lenyomsz.Engem nem erdekel a vitatok mert partatlan vagyok de ahogy olvasom a hozzaszolasaid csak ez tud eszembe jutni. -
Kössz a bókot . -
fucko #203 Hat hallod bazi nagy arc vagy nem vitas. -
Árnyvadász #202 Döntsd el. A munka dumát meg teljesen felesleges nekem mondanod, ugyanis 28 éves fejjel ez nem újdonság nekem. Ennyi. -
Képzeld , az én vinyómat magyar mp3 nem piszkolja be , jelenleg sincs 1-se fent .Esertleg tudsz vmi értelmes magyar előadót ?!
Ákos zenéi voltak , amiket még meghallgattam , de azóta semmi .A nyálcsorgatós , Kozsó féle együttesek zenéi meg se hatnak , nemhogy letölteném őket , szóval inkább nálam megy az Mtv zenei csatorna és az éppen aktuális külföldi számokat töltöm le .Jahh , hogy ez nem hazafias ?!?
Van esetleg nemzetközi hírű együttesünk , akikre büszkék lehetünk ?! Esetleg még tetszik is a zenéje ... ja , hogy nem ... akkor ne várd el , hogy támogassam őket egyáltalán vmivel is .
A magyar kézikönyvről meg annyit , hogy a billntyűzet kiosztás amúgyis benne van egy játékban , ha vmit nem tudok itt a szótár mellettem , a végigjátszás meg nem érdekel , mert nem sok játék van , amiben elakdtam volna , így arra sincs szükség .Na persze , ha egyáltalán van ilyen a kézikönyvben .
Azt hiszem kitárgyaltunk mindent , esetleg még nyomja a szívedet vmi ??? -
Hagy nyugtassalak meg , hogy dolgozom és az adófizetők igencsak népes táborába tartozom ( aki visszakeresi a hozzászólásaimat , az meg is fogja tudni , hogy pontosan mit is csinálok ) .A fizetésem vagy pontosabban ami 1 hónapban így összejön , 100e Ft körüli összeg , ami szerintem egy pesti-nek , már nem is nagy pénz .Ez itt vidéki városban azonban nagyon is jó és mivel egyedülálló vagyok még , igen megtehetem , hogy havonta 1 eredeti game büszke tulajdonosa lehessek ( kocsi nem kell , nem volt és nem is lesz egy ideig , mert minek - jogsi azért van ) .
Szóval nekem ezek után , eszembe nem jutott volna , hogy egy "fülétől a farkáig" magyar game-t letöltsek .Megvan a magyar fejlesztőktől erdetibe ( no TDK lemez ) a S.W.I.N.E , az I.G.2 és most meglesz a HAEGEMONIA C.E. változata majd , jövő hétfőn .Ezen kívül megvan THIEF GOLD ( nem összetévesztendő a mostani GAMER-es Thief-el ) , THIEF 2 , SETTLERS 3 , WOLFENSTEIN , EMPEROR : BATTLE FOR DUNE , BATTLEFIELD 1942 programok szintén eredetibe .Ezeket tartottam arra érdemesnek , hogy megvegyem és ne csak tört szervereken , meghatározott időben nyomjam esetleg online , hanem bármikor-bármelyik szerveren gond nélkül .Ami biztos még , hogy a C@C:GENERALS , THIEF 3 , BREED , PLANETSIDE , SW:GALAXIES vannak betervezve megvételre .
Ha erre valakinek nem telik , megértem ... akkor , ha minden hétvégén nem jár el bulizni sem , nem megy moziba , nem cigizik mert azokra sem telik .De ha igen , a mai árakat figyelembe véve 2 hét alatt elszórod 1 játék árát és meg ne halljam egy kis köcsög olyan dumáját ( a'la Ranger ) , hogy kinek mire telik .
Én kevesebbet szórakozom és a feléből játékot veszek ( ami szórakozásra ment volna úgyis el ) .
Lehet , hogy mégis jobb vagyok nálad ?! -
Ez jó vót.
csak megjegyezném hogy ne vazelint használjon, inkább Arany Ászokat, az mégiscsak jobban csúszik.....
-
Ez kellemes volt...:-DDDD
-
Simán....
-
Nos , a hazafias érzület duma valóban igaz ( és ha azt nézem , a hazai fejlesztők igencsak megérdemlik , hogy ennyire becsüljük őket , főleg a D.R. , aki már letett az asztalra vmit nemzetközi szinten is - I.G. 1-2 - persze azt is tudom , hogy vannak olyanok akiket ez teljesen hidegen hagy és minden fejlesztőt egy kalap alá vesznek , ők meg is maradnak egy kis warezköcsög szintjén ).Hogy a többit honnan szeded nem tudom , nem emlékszem rá , hogy lett volna egymás közötti konfliktusunk , de a hozzászólásodból és névválasztásból kiindulva ( ami ugye tükrözi az ember személyiségét is vmennyire ) , valószínűleg a tükörbe nézve sikerült a hozzászólásodban felsorolt jellemzőket ilyen jól összeszedned .Én még azért annyit hozzátennék , hogy normális felnőtt ember ( legalább 20 éves ) nem írhat ilyet , így csak azt tudom gondolni , hogy te egy kis hisztis ( mert nem kapja meg mindíg az éppen aktulális játékot ) , pisis ( a korából ered , amúgy milyen liberót használsz ? ) kisköcsög vagy ( apu esténként 1 avagy 2 menetet nyom le rajtad ? ) , aki nagyfiúnak képzeli magát ( Ranger , Ranger ... mit is jelenthet ... olyan katonai hangzása van vagy esetleg parkőr , erdőőr ?!? , NEM !!! LOVASCSENDŐR !!! ) .Biztos vagyok benne , hogy az utóbbi , hiszen mikor az apucié már kicsi lesz , ugye egy lóéval már nem vetekedhet semmi ! És ugye a névválasztásod a még be nem teljesült vágyadat tükrözi .Én kívánom , hogyha már sikerült elszakadnod a szülői háztól és elindultál a beteljesülés felé vezető úton , vazelint azért használjál ( nem azért , mert tudom milyen ) , csakhogy jobban csússzon ... mert azért a segítőkészség szikrája még buzog vmennyire bennem . -
latom. te meg ebbe a mondatba is belekotsz :P -
"a fenti szoveg megjegyzes kategoriaba tartozik, nem kepezi tovabbi vita targyat"
Ez itt az SG-n nem így megy!
Belekötnek mindenbe apám!!!!:-DDDDDDDD -
demonted: magyar zeneszek bekaphatjak :P
fucko: ha feltorod nekunk a magyar haegemoniat, akkor azonnal kirakom az iso-t :P
aki nem veszi meg, az szerintem meg jo sokaig varhat magyar nyelvu haegemoniara, aki viszont beeri az angollal is, az mar holnap v holnaputan jatszhat vele :)
egyebkent meg tamogassatok a magyar jatekfejlesztest, es akinek tetszik, az vegye meg :P en azert nem rohantam megvenni, mert nem tetszett az IG1 es az IG2 se, aztan latatlanba nem adok ki 10k-t.
a fenti szoveg megjegyzes kategoriaba tartozik, nem kepezi tovabbi vita targyat. -
-
evvel is egyetértek 
a magyar zenével kapcsolatban 100%-osan
-
Ja és szerintem a mai fizetésekből (a fiatalokról van szó, nem a 40 éves családapákról) NEM fér be legalább egy játék havonta!
Szorri de NEM! Másra kell!
De a haegemoniára félre lehet tenni, mert megérdemli! (ellenben a Street Legallal)