Digital Reality Rulez
-
Hagy nyugtassalak meg , hogy dolgozom és az adófizetők igencsak népes táborába tartozom ( aki visszakeresi a hozzászólásaimat , az meg is fogja tudni , hogy pontosan mit is csinálok ) .A fizetésem vagy pontosabban ami 1 hónapban így összejön , 100e Ft körüli összeg , ami szerintem egy pesti-nek , már nem is nagy pénz .Ez itt vidéki városban azonban nagyon is jó és mivel egyedülálló vagyok még , igen megtehetem , hogy havonta 1 eredeti game büszke tulajdonosa lehessek ( kocsi nem kell , nem volt és nem is lesz egy ideig , mert minek - jogsi azért van ) .
Szóval nekem ezek után , eszembe nem jutott volna , hogy egy "fülétől a farkáig" magyar game-t letöltsek .Megvan a magyar fejlesztőktől erdetibe ( no TDK lemez ) a S.W.I.N.E , az I.G.2 és most meglesz a HAEGEMONIA C.E. változata majd , jövő hétfőn .Ezen kívül megvan THIEF GOLD ( nem összetévesztendő a mostani GAMER-es Thief-el ) , THIEF 2 , SETTLERS 3 , WOLFENSTEIN , EMPEROR : BATTLE FOR DUNE , BATTLEFIELD 1942 programok szintén eredetibe .Ezeket tartottam arra érdemesnek , hogy megvegyem és ne csak tört szervereken , meghatározott időben nyomjam esetleg online , hanem bármikor-bármelyik szerveren gond nélkül .Ami biztos még , hogy a C@C:GENERALS , THIEF 3 , BREED , PLANETSIDE , SW:GALAXIES vannak betervezve megvételre .
Ha erre valakinek nem telik , megértem ... akkor , ha minden hétvégén nem jár el bulizni sem , nem megy moziba , nem cigizik mert azokra sem telik .De ha igen , a mai árakat figyelembe véve 2 hét alatt elszórod 1 játék árát és meg ne halljam egy kis köcsög olyan dumáját ( a'la Ranger ) , hogy kinek mire telik .
Én kevesebbet szórakozom és a feléből játékot veszek ( ami szórakozásra ment volna úgyis el ) .
Lehet , hogy mégis jobb vagyok nálad ?!