Digital Reality Rulez
-
Nos , a hazafias érzület duma valóban igaz ( és ha azt nézem , a hazai fejlesztők igencsak megérdemlik , hogy ennyire becsüljük őket , főleg a D.R. , aki már letett az asztalra vmit nemzetközi szinten is - I.G. 1-2 - persze azt is tudom , hogy vannak olyanok akiket ez teljesen hidegen hagy és minden fejlesztőt egy kalap alá vesznek , ők meg is maradnak egy kis warezköcsög szintjén ).Hogy a többit honnan szeded nem tudom , nem emlékszem rá , hogy lett volna egymás közötti konfliktusunk , de a hozzászólásodból és névválasztásból kiindulva ( ami ugye tükrözi az ember személyiségét is vmennyire ) , valószínűleg a tükörbe nézve sikerült a hozzászólásodban felsorolt jellemzőket ilyen jól összeszedned .Én még azért annyit hozzátennék , hogy normális felnőtt ember ( legalább 20 éves ) nem írhat ilyet , így csak azt tudom gondolni , hogy te egy kis hisztis ( mert nem kapja meg mindíg az éppen aktulális játékot ) , pisis ( a korából ered , amúgy milyen liberót használsz ? ) kisköcsög vagy ( apu esténként 1 avagy 2 menetet nyom le rajtad ? ) , aki nagyfiúnak képzeli magát ( Ranger , Ranger ... mit is jelenthet ... olyan katonai hangzása van vagy esetleg parkőr , erdőőr ?!? , NEM !!! LOVASCSENDŐR !!! ) .Biztos vagyok benne , hogy az utóbbi , hiszen mikor az apucié már kicsi lesz , ugye egy lóéval már nem vetekedhet semmi ! És ugye a névválasztásod a még be nem teljesült vágyadat tükrözi .Én kívánom , hogyha már sikerült elszakadnod a szülői háztól és elindultál a beteljesülés felé vezető úton , vazelint azért használjál ( nem azért , mert tudom milyen ) , csakhogy jobban csússzon ... mert azért a segítőkészség szikrája még buzog vmennyire bennem .