Ha az AMD nevéről beszélünk, szerintem nem nagyon tudjuk megítélni a helyzetet, mert aki ebbe a topicba írogat, az nagyrészt tudja azért miről van szó. Nekem viszont nem egy haveromat alig sikerült rábeszélnem, hogy jobban jár ár/érték arányban az AMD-vel, mert "tajvani csodá"-nak hiszik. Nagyon meglepődtem ezen, de ez van, és két haverommal is így volt egymástól függetlenül. (azt persze tudják, hogy az ASUS a fasza - ami persze nem tajvani :D). Az "Intel Inside"-ot viszont mindenki ismeri. Számítógép=WIntel a legtöbb emeber szemében.
Szegény AMD-nek biztos rosszul jött az a szemét Tom's Hardware videó is. Én nem vagyok egyik cégnek se a "rajongója", most van az első AMD procim, és meg vagyok elégedve vele. Valóüszínúleg az Intelllel is maximálisan meg lennék elégedve - csak ez nem annyiba került. :) A teljesítményekről: OKé, fasza a Northwood, az Intel csúcsmodellje legyalázza az AMD csúcsmodelljét, ez nem is lenne gond, de a felső szegmensben így az a helyzet állt elő, hogy a 2200+ ugyanannyiba kerül, mint a 2.26 P4... és ez hosszútávon egy ilyen tendencia kikészítheti az AMD-t. Reméljük a Barton alázni fog! :)