• hiba
    Tegnap probaltam ki a pcs valtozatot eddig ps2n nyomtam.

Az iranyitas eleg szar de legalabb a kocsit lehet joyyal vagy kormannyal is iranyitani egesz normalisan.

Ami alapbol gixer a ps2hoz kepest (de ez a gtaknal is igy van) hogy mig a konzoloknak alap iranyito a gamepad itt a bill ami ugye csak digitalis. Egy gamepaddal sokkal finomabban lehet kezelni az egeszen, akar a gomjaival is merthogy nemeik azok kozul is anlalog erekenysegu.
    Persze egerrel meg jobb celozni...

A GFX egyszeruen szolva ronda.
    Utalom mikor az orrom elott 20m-re rajzolodik ki a terep.
    Ahogy fak egyik pillanatrol masikra elobukkannak egy nagy zold bumszlikent a kovetkezoben meg hirtelen alakvaltozas utan nemi reszletesseggel megaldva elenk varazsolodnak.
    Ugyan ez vonatkozik az osszes tereptargyra.(mellesleg ez meg a GTAkban is igy volt).

A legviccesebb mikor uldoznek minket es neha neha a semmibol az ut kelloskozepere termetodik egy egy auto amik kapasbol satufeket is nyom majd elkanyarodik...az egyik motoros kuldetes soran 4x szamoltam meg ugyan ezt az esemenyt (bizonyara a programozok ugy gondoltak nem arrafele fogok menekulni...). Hat kisse idegesito volt 200al belgangolni az elottem 5mre teleportalo autoba...

Az iranyitasra visszaterve sokan irtak, hogy milyen szar az alap kiosztas? At lehet jol konfigolni...

De grafix valami elkepeszto bena.
    Kockahazak, bumszlifak.

Viszont nalam nem volt lassu csak ha antialiast is hasznaltam.

Osszessegeben a driver1-et nem mulja felul semmilyen teren.
    A GTAkat meg sem kozeliti.

de legalabb van pcre :)