• Danman
    Az én értékelésem:
    Hogy leht ilyet kihozni?Már egészen kezdtem megkedvelni ezt a gammát/FREE RIDE meg ilyenek)Amikor vittem a sztorit.Hú!De f@sza vidók!!!Aztán jött a game!ELőször nem bírtam irányítani,de aztán megszoktam és rájöttem,hogy nagyon karaj!De amikor már gondoltam,hogy nagyon jó gém,megismerkedtem az MI-vel!!!Azt rontották el a legjobban!PL.:Még a2.küldetésben mikor a BAccust ki kéne zavarni,milyen dolog az hogy a zsaruk csak úgy állnak és nem csinálnak semmit.MI lett volna,ha mondjuk bele rakják azt,hogy lövöldöznek!Nem hinném,hogy sok munka kellett volna hozzá és tök fillinges lett vóna,de mindegy.Nomeg ott van utána az a küldetés,amikor visszajössz a jachtrobbantásról,jó kis vidió,és az ember ezt hinné,hogy valami nagy slusszpoén lesz,de nem.:
    1.A videóban távcsöövesnek tűnik-utána kiderül,hogy géppityu(ha van ebben a gammában távcsöves gépfegyi javítsatok ki nyugodtan!!)
    2.Amikor lőnek ránk és a két emberke a házban megvárja amíg elér hozzájuk a "golyó" és utána meg szimplán elfutnak!!!??MILYEN DOLOG EZ?Meg ha jól láttam a Tico csak géppityuval lőtt és emmi olyannal,amim robbant volna-Márpedig utána robbant jócskán.És utána jön az üldözés.A tengerparton alapból ott vannak a fekete kocsik.És ez persze senkinek sem tűnik fel!?Annyi eszük nincs,hogy annyira közel álljanak,hogy egy mocsi ne tudjon elmenni!!!
    NOMEG a DISTANCE-ről ne is beszéljünk:Ha mediumra veszem,akkor előttem építi fel a dolgokat,ha high-ra,akkor meg beszaggat.
    Szóval:EGYÉRTELMŰ CSALÓDÁS!!!DE a Free Ride elmegy!