Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
DB
A ti kung-futok nem erős!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Graf: 6 (bugok miatt, amúgy 8 is lehetne, van pár jó shader effekt)
Játékélmény 6 (autós 9, gyalogos 3)
Hangulat 9 (videók, zene)
Összesen: 7 (kis jóindulattal). Sokkal jobb lehetett volna, kicsit több odafigyeléssel!
DB
GAGYI!
Pedig alapvetõen tetszik. Ja, és pont az irányíthatósága ami PC-n egészen jóra sikerült, szóval mellélõttél!
DB
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
ja bocs akkor eltévettem ez a driver imádók topicja <#lama>#lama>
szóval ezzel nekem ne jöjjön senki mert azt irok amit akarok
Én az ilyen játékokat a gta-hoz mérem...mér milyem ilyen kategóriáju játék van még??<#beka2>#beka2> True Crime?? Talán még ez is jobb
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Köszi..
DB
The World is Yours
menet közben nem 😞.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Szóval én úgy vettem észre, hogy inkább a különbözõ pályaelemek kezelése, betöltögetése az ami meg-megakasztja a képet. Ez megfelelõ mennyiségû ram esetén nem olyan zavaró, mert ekkor, ha már betöltögetett mindent, ami az adott városrészhez tartozik, utána már nem "akasztja" meg a folytonosságot (egész addig, ameddig el nem hagyjuk a már betöltögetett részek határait...). Kevés ram esetén viszont a swap-pelgetés folyamatos, s így valóban el tudom képzelni, hogy játszhatatlan.
De könyörgöm, 256 mega rammal ne várjon már senki csodát XP-vel 2005-ben...(inkább ramot vegyen, meg videokártyát! ...sok embernél láttam számomra meglepõ konfigokat: 2ghz feletti procikat kevés rammal és/vagy gyenge videokártyával...ha valaki játszani akar akkor a videokártyára kéne fókuszálni, meg, hogy azért legyen 512MB ram...mégha csak 1ghz-es procija is lenne, de 512 ram és egy legalább 9600 szintû kártya, minden játék sokkal jobban futna, mint egy 2.4Ghz-es proci+256mega ram és valami ma már karcsú videokari...)
Amúgy a játékban szerintem ami kiemelendõ, az az ilyen játékoknál megszokotthoz képest valamivel jobb fizika, a zene (nagyon hangulatos), és a napszakok váltakozása, ami bár nem újdonság, de szerintem jobban - hangulatosabbra - sikerült, mint a vetélytársaknál...
Annál a résznél járok Nizzában, mikor a bombás kocsiban ülök és a sebessége a verdának nem mehet 50 mph alá... az addig oké hova kell menni... a kocsi el is indul elõttem, frankó...
De mi a frászt kell csinálni ? irta a car action gombot jumpe-hoz, de azt vhogy nem találtam a controlsban... és ha megvan akkor mi a teendõ ?
Ugrassak ugy a tengerparton, hogy a pickup-ra ? vagy hogy... ?
<#rolleyes>#rolleyes>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mind1, ha nektek megy, akkor biztos csak gyakorolnom kell és nekem is fog. amúgy a grafikával semmi bajom nincs, még a 3rd personos on foot részek sem olyan gázak szvsz. darabnak elmegy.