• Kit--Kat
    Hát hölgyeim és uraim 1 igen hosszúra sikerült kipróbálás után ez a véleményem:
    Sokan fikáztátok a grafját meg az irányítást... Hát ez érdekes a Graffal nagyon is megvagyok elégedve az autók kidolgozása gyönyörű max grafon és a város sem lett 1általán ronda, Miami is gyönyörű, de Nizza, hát az káprázatos lett. Énnemtom mi van nálatok de nekem 1 közepes géppel is szépgrafot csonál textúra bugok nélkül. Az irányítsá hát az űberfrankó, aki játszott Driver1-el és szerette, annak ez az irányítás 1 újabb megváltás mer átvette ugyanazt a fizikát a játék szerencsére. Bár Tanner irányítását mindíg is másodlagos dologként kezeltem, kellemeset csalódtam, mer nem olyan rossz ahogy azt 1esek írták. A törés modellje meg valami szenzációsra sikerült, 1 unikum.
    És a tenger víz na az is nagyon gyönyörű lett.
    Bugok persze vannak ami ugyen kellemetlen, de abszolút elviselhető, nálam végülis annyira nagy még nem volt. Ami eddig a legjobban csípi a szemem, a házamnál lévő medencében nem igazán érzékelhető a víz valamiért:(
    Na mind1, ez legeyen a legnagyobb gond.
    Az épületek belülről szebbek lettek mint GTA-ben és interaktívabbak is.
    Szal abszolút azt vártam amit kaptam, mer én nem GTA-t, hanem DRIVER folytatást vártam.