Borg#3956
Bő fél órát engedélyeztem ennek a játéknak kipróbálás gyanánt. Sok volt.
Ennyit erről.
A grafika egy 5 évvel ezelőtti PC játéknak elmegy, az irányítása egy kalap szar, a hangok pedig viccnek is rosszak. A fizikája pedig semmivel sem jobb bármely más hasonló játéknál.
Ha ez ennyire szar lett, akkor PS2-n is egy határ szar kell legyen, mert ennél még a GTA-t is SOKKAL jobban áthozták. (pedig az is csak egy portolt rakás szar volt, de legalább jól játszható)
A legjobban azon akadtam ki, hogy felmentem egy házhoz a lépcsőn, és láttam lentről hogy korlát van az erkélyén. De fentről ez már nem látszik. Csak az egyik oldalán van textúra. LOL. Utána az autóm 45°-ban fennakadt egy ház oldalán, se kiszállni, se legörcsölni nem engedett a falról. Fél perc múlva kilépett valami hibával. A rendőröket nem lehet lelőni az autó ablaküvegén át. 200-al is nekimehetek egy fának, nem halok meg. De ha a rendőr 40-el nekitol a falnak, azonnal died. Az ojjektumok előttem 50mrel tűnnek fel, majd tűnnek is el hátul. Az emberke textúrája tükrözően fényes a napon. Mindene. A vízről ne is beszéljünk inkább, egy halom vertex kapott egy transzparens textúrát oszt kész. Ráadásul ahogy uszok, látom, hogy a part mindössze 5mm-t "lóg" a víz alá. A fegyverrel való célzás egy vicc, még azután is, hogy kb 15 percet basztam el az irányítás használhatóvá tételén, lévén a default beállításokat valami értelmi fogyatékos találhatta ki.
2005-öt írunk, ez a játék egy SZÉGYEN a mai színvonalon. Nem ajánlom senkinek aki még nem vette meg/töltötte le, nem érdemes.