Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<és bonus tékeltél>és bonus tékeltél>
külömben én tök jól elvagyok vele 😊
kocsikázok, motorozok, a küldetésekre meg szarok rá.kikapcsoltam pár efektet és azóta van 70+ fps-em 😊
az EAX kikapcs nekem nem segített 😞
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Itt legalább van peccs, azt azért érdemes megvárni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egy hét mulva meg jön a fasza, mi meg itt szopunk ezzel 😄DD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is Tico-t üldözöm éppen.1x már sikerült átszállni a kocsiba és azzal folytatni a garázsig, de meguntam és kiléptem.Most megint elõrõl kellett kezdenem mocival.Megcsináltam és miután jön a renderelt movie, hogy leugrik a motorról és beszáll a kocsiba a fõhõs, majd folytatódna az üldözés, akkor nem azt tölti be, hanem valami teljesen mást.Taxiban ülök és nincs semmi feladat.Bazz ez mi a fasz?Befosok.
Szvsz érdemes megpróbálni!
\"We are only slaves to our temptations\"\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
PECCSET AKAROOOOK! <#duma>#duma>
a tzöbbieknek:
Úgy álljatok a játékhoz mint a DRIVER2 folytatása ami a vezetõsrészre feszül rá, így lehet sok GTAra szokott embernek nem megy.
Ne úgy mint GTA trónkövetelõ, az csak 1 kiegészítõ dolog.
Továbbra is várom a megoldásokat😊)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
este hagyom menni a gépet,holnapra én is véleményt nyílvánítok.Ha egyáltalán elindul a gépemen..
kijött,szar,legalábbis 90% azt mondja..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Egyébként maga a játék jó lenne ha nem basztak volna el benne ennyi mindent.😊) Van benne fantázia. Az átvezetök elött pedig tényleg le a kalappal,mert azok nagyon ott vannak.
Az irányitás pedig azért gáz,mert ha ez a játék elsösorban azért a vezetésröl szolna,ami pedig kormánnyal feelinges,akkor miért irányithatatlan kormánnyal.ha azzal vezetek akkor a kocsi ugy cikázik mint Béla bácsi a kocsmábol hazafelé!😊)
Inkább billentyüvel vezetek ugy jobban lehet.
Kár hogy ilyen igénytelenek a készitök.😞(
ááhhh..kezdtem neki az uninstallnak😞
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/