Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F0Rm4T
hi sztem a fiziája jó ajátéknak de a többi az nagyon pocsék lett <#falbav><#violent><#levele><#levele><#levele><#levele>

Amse
Ha kijönne normálisan akkor nem érdekellne, hogy leszedtem feleslegesen ezt.
<és bonus tékeltél>

Zetorg
jó lenne, ha kijavítanák...

külömben én tök jól elvagyok vele 😊
kocsikázok, motorozok, a küldetésekre meg szarok rá.kikapcsoltam pár efektet és azóta van 70+ fps-em 😊
az EAX kikapcs nekem nem segített 😞

PLackó
annak azért nem annyira örülnék hogy hiába töltök 4 gigát 😛

Amse
Én még nem, de lehet ha most betöltöm ahol tartok akkor azt nyomja be.Ki tudja? 😄

Atika :o)
volt mar valaki ott ahol a kamionra kell a kocsikat felpakolni menet kozben???

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Amse
Bárcsak az lenne!Ez valami fenomenálisan szar!Ilyen hibákat bazz!?<#phone><#falbav><#lama><#duma>

Kit--Kat
hát errõl annyit, hogy a Reflection jól lejáratta magát, mondhatni öngólt rugót, mert ha a vezetõs rész nehéz lenne-ok, a graf nem a legszebb(nekem tecc)-ok, de hogy ilyen igénytelen hibákat bennehagyni az már saját magukat minõsíti, nem tanultak semmit a konzolos kudarcból.
Itt legalább van peccs, azt azért érdemes megvárni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zetorg
lehet, hogy ez valami ritka szar törés 😊
egy hét mulva meg jön a fasza, mi meg itt szopunk ezzel 😄DD

Kit--Kat
talán északa lejön, és holnap nyomhatom<#miaz><#rolleyes>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
Miért ilyen fos ez?MIÉÉÉÉÉÉRT?
Én is Tico-t üldözöm éppen.1x már sikerült átszállni a kocsiba és azzal folytatni a garázsig, de meguntam és kiléptem.Most megint elõrõl kellett kezdenem mocival.Megcsináltam és miután jön a renderelt movie, hogy leugrik a motorról és beszáll a kocsiba a fõhõs, majd folytatódna az üldözés, akkor nem azt tölti be, hanem valami teljesen mást.Taxiban ülök és nincs semmi feladat.Bazz ez mi a fasz?Befosok.

Én is kipróbáltam hogy kikapcsolom az EAX-t plusz kikapcsoltam az árnyékokat(amik ugyis rohadt csúnyák) és érezhetöen jobban fut. NEm szaggat annyira közel sem mint elötte.
Szvsz érdemes megpróbálni!

\"We are only slaves to our temptations\"\"

ja már nekem is sikerült.😊 a kocsis rész után viszont rögtön agyon löttek! amikor már végre sikerült!😊)

Amse
Kaptam már defektet. 😄

Amse
SB 128

malter
kusika😄
malter
csak követni kell már ok😊persze ha átszenveded akkor caral nyomni kell tovább utánna😊
Atika :o)
Valaki van ott ahol kamionra kell kocsikkal felhajtani??Bazz az brutal okorseg mar egy ideg vagyok 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

DarkJedi
Tudom, nem is szándékoztam úgy játszani.. 😊

Milyen hangkártyád van?
PLackó
egész hangot kikapcsolod úgymeg mi értelme van a játéknak?semmi.
jól elb@szták..

Amse
Hmm..Akkor lehet csak nálam megy, de azért érdemes kipróbálni mindenkinek hátha másnál is.

DarkJedi
Tudom, úgy csináltam..

Amse
De ha kikapcsolod akkor ne esc-et nyomj hanem accept-et különben nem menti el.

DarkJedi
Nálam az EAX kikapcsolásával nem történt semmi, de ha kikapcsolom az egész hangot, akkor nálam is tükörsimán fut..
PECCSET AKAROOOOK! <#duma>

PLackó
lehet mindenkinél ez a szaggatás oka?<#ijedt>
és te rájöttél😉

Amse
!!!!!!!!Na kikapcsoltam a sounds-ban az eax-ot vagy mit és ez okozta az akadást.Most simán fut.!!!!!!!!

Kit--Kat
ok, HTX!!! ez most bevált😊
a tzöbbieknek:
Úgy álljatok a játékhoz mint a DRIVER2 folytatása ami a vezetõsrészre feszül rá, így lehet sok GTAra szokott embernek nem megy.
Ne úgy mint GTA trónkövetelõ, az csak 1 kiegészítõ dolog.

PLackó
😄D

wazz 😄

PLackó
lol😄D

Hát az nekem sem jött be.Viszont ha lehagyod és beérsz a városba a tengerpartról akkor ott meg a csodás irányitásnak köszönhetöen nagy eséllyel mész neki valaminek.😊)

Továbbra is várom a megoldásokat😊)

amatör vagy
malter
én is azzal szopok:/már azt is probáltam hogy elémegyek és megprobálom valamelyiket kilöni a motorcsonakbol aztán elcsorni,de az sem igazán jött be
M@TriX
haj.. néz meg vazz és meglátod. Az emberi ízlések különböznek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bon
de így van

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

M@TriX
az Art of War-nál spec hamarabb jött ki a patch mint megjelent a játék. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azt írják fórumokon h nagy gépigény,szar grafika és az irányítás botrány!Ugye nem így van?
PLackó
tegnapi elsõ helyhez képest azért már lecsúsztunk 4-re😊
este hagyom menni a gépet,holnapra én is véleményt nyílvánítok.Ha egyáltalán elindul a gépemen..

báttyó02
lol

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

<#phone><#phone>HALÓ vonalban vagyok mondjad csak...
báttyó02
jovamman :Ð
kijött,szar,legalábbis 90% azt mondja..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Éppen Tico-t üldözöm motorral,de már majdnem szétvertem mindent magam körül.😊) Nem tudom hányszor probáltam már,de mindig elbaszom.MEgcsinálta már valaki? Elég üldözni ameddig meg nem áll,vagy lekell hagyni motorral majd leszállni és lelöni,vagy mi? 😊

Egyébként maga a játék jó lenne ha nem basztak volna el benne ennyi mindent.😊) Van benne fantázia. Az átvezetök elött pedig tényleg le a kalappal,mert azok nagyon ott vannak.
Az irányitás pedig azért gáz,mert ha ez a játék elsösorban azért a vezetésröl szolna,ami pedig kormánnyal feelinges,akkor miért irányithatatlan kormánnyal.ha azzal vezetek akkor a kocsi ugy cikázik mint Béla bácsi a kocsmábol hazafelé!😊)
Inkább billentyüvel vezetek ugy jobban lehet.
Kár hogy ilyen igénytelenek a készitök.😞(

PLackó
HALÓ HALÓ<#phone>

[HUN]FaTaL
nem jött ki... mind bétateszterek vagyunk:/

http://goo.gl/gd6Zi5

HALÓ
mi van?
Van benne online játékmód?
báttyó02
looll 😄