• gyraph
    Nekem kb. ugyanez a velemenyem. En vegig is toltam tegnap estere...
    Nekem akadas nelkul futott 1280X1024 32bit-en, 9800pro-val...Audigy2 van nalam is, hangokkal se volt kulonosebb gondom. En gamepad-del (analog)toltam vegig es igy abszolut elveztem az iranyitast...Miamiban csusznak az autok es himbaloznak, mint a regi amcsi uldozos filmekben, de Nizza is hozta a Ronin-os hangulatot en kimondottan elveztem az uldozos reszeket a sikatorokban stb.. Jo kuldetesek voltak szerintem. Nem azt mondom, hogy nem lattam mar jobb grafikat, de eppen megfelelt...pl. a fenyek-arnyekok nagyon hoztak a hangulatot(napfelkelte,naplemente). Azt se mondanam, hogy kulonosebben kihaltak lettek volna az utcak, mindig boklaszott par ember is.
    Persze idegesitoek voltak nagyon az auto nelkuli boklaszasok, mert hosunk mindenhova beakad, az ellenfelek pedig olyan primitivek, hogy hihetetlen. A textura hibak is eleg szembetunoek, de egy ido utan nem zavart. Az uldozos reszek akkor is nagyon ott vannak, marpedig a jatek 80szazalekat ez teszi ki. Az iranyitast en kimondottan elveztem...na azt nem mondom, hogy szim, de ehhez a jatekhoz nem kene jobb nekem...belso nezetet tehettek volna bele, vagy legalabb motorhaztetot.
    Szigoruan maganvelemeny.