Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Már 6. alkalommal indítom újra a Baccus követése küldetést, az autóm egyszerûen irányíthatatlan!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem értem mitõl akad?
Next PC upgrade: 2022
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Azért egy pozitivumot felfedeztem.Ha 200-al belerohanok egy betonfalba,akkor nem csak kocsi törik,hanem az ember is sérül aki vezeti...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de minek.....
gta ezerszer veri bármely szempontból. irányíthatóság graf hang szinte minden..... az elsõ küldinél ugy himbálózik az auto hogy az nem igaz mintha vmi csónak lenne pff
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Nem tudom miert de en ugy voltam vele, hogy a sceenshotok szepek, a grafikaval nem lesz gond, a jatekot meg nehez elrontani - epp' ezert en a dogos amerikai jarganyok duborgo hangjait vartam <#nyes>#nyes>
de a kepeitek elnezve nem vagyok benne biztos, hogy egyaltalan akarom-e tudni milyen lett...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kalapáccsal meg csavarúzóval?😊
Mert hogy ez nem egy normális pc motor az is fix!
A másik szerintem a GTA:VC jobb még most is 1000X, rohadt unalmas már de szeritem minden tekintetben jobb!
Az kellet volna ha nem akarnak tul szart mint ahogy ez lett hogy irnak alá egy rendes motort, nem is kell brutál meg ez+az hanem egy kicsivel jobb a VC-snél vagy hasonlónál és egy frankó game lesz!
De ez igy nagyon sux!
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Addig is Brother in Arms-ozok😊
Még jó hogy nem csak ez a szutyok van!!!!
Rohadtul vártam és extra csalódás lett ez az átirat....
GTA:Sa Rulez
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
10. perc: a grafika mondjuk nem olyan jó, de az nem lényeges.
11. perc: a grafika szar, az egész játék szar
12. perc: a grafika tényleg ocsmány, de a játék attól még jó
13. perc: tök jó, hogy csak 4 féle autó van
14. perc: kisírom magam, aztán játszom tovább
😄