Játszom már pár napja a játékkal, és sztem annyira azért nem sz*r, mint ahogy sokan írják. Ami igazán rossz benne, az a rengeteg bug (villogó texturák, emberek/autók elsüllyednek a betonban, emberek egyhelyben forognak stb.stb., illetve nálam Nizzában a reptér környékén befagy a játék -illetve, leesik ~0.3(!)fps-re-, ha nem kapcsolom ki az árnyékokat). Amúgy nálam max. grafikán 1024-ben gyorsan megy, pedig csak felső-közép kategoriás gépem van. És igen olyan a grafika, mint a külföldi fórumban belinkelt képeken. A missziók (nekem!) nehéznek tűnnek, úgyhogy sokáig nem jutottam el velük. Egyébként a sokat szidott grafikára visszatérve: SZVSZ az autók kidolgozottsága nagyon jó (a város az sajnos elnagyolt, ez megvolt a Mafiánál is egy picit, de nem volt ennyire durva a kontraszt), a törésmodell/fizika nagyon tetszik, és ha megfigyeltétek végre nem olyanok a járművek, mintha mind most jött volna ki a szalonból vagy az autómosóból (porosak, nem csillognak annyira, néhányon még kis rohadások is vannak). Nagyon tetszett még, hogy a belassíthatjuk az akciókat és külső kamerából nézzük (ilyen volt a GTA-kban ugratáskor, csak most mi szabályozzuk ezt), ilyenkor van rajta egy motion-blur effekt (sok screenshot-ot ezzel csináltak, azért (is) néznek ki olyan jól!). Szóval, ha végre valamikor ki fog jönni egy patch hozzá, akkor nem lesz annyira rossz játék ez... (de mint néhányan, köztük magam is írtam: NE a GTA-khoz/Mafiahoz hasonlítsátok a játékot!)