Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[OP]Freedom
* <#violent> DRIV3R!!!

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Eisenhower
én azt tudom tanácsolni ne hallgasson senki a másikra mindenki probálja ki és saját maga döntsön....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

báttyó02
hehe <#nyes><#violent><#violent><#violent>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gizmoplayer
Driver 1-el jáccottam még anno ps1-en. Az mekkora királyság volt annak idelyén.

Eisenhower
nem. ezt Nindentóra írták ^.^

báttyó02
😄DDDDD

Eisenhower
nekem mindjárt leér addig elütöm az idõmet egy kis deer hunter 2k5-el ^.^ muháháháháh

[OP]Freedom
LOL ez a DRIV3R!!!<#violent>

Ezt mire irták Nintendóra?

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Laciiiiiii
Valahogy úgy!

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

gizmoplayer
Év bukása, Talán

báttyó02
és a többit csodák csodájára eltaláltam 😄

báttyó02
emléxetek még a topik eleje felé a tippemre? :Ð
hogy olyan 70 százalékot fog kapni az ujságoktól..na abban azt kijavitanám,hogy a grafika nem jó,hanem elég tré 😄

Laciiiiiii
Sokkal jobbra számitottam..El is ment a kedvem az egésztöl..Év játéka.. nevetséges)

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
Hát jha..Az jo kis game..😊

Taranov
Szomorú, pedig akkora reklámot csináltak neki, hogy minimum az év játékának kellett volna lennie. Nekem már az sem tetszett, hogy ilyen sokat késett az egész. Nem kell olyan sok idõ egy jó játék megcsinálásához, lásd Mafia. Az nem késett egyáltalán, ha jól tudom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

báttyó02
áz<#vigyor1>

báttyó02
hát nem indul el,az a baj,mert mx 440-et(csak pont ezt) nem támogatja..

Taranov
Akkor te ellendrukker vagy 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laciiiiiii
Kb jha😊

Laciiiiiii
Hy all! Ezt a gamet királynak aadták...De most leszedtem,és mentem vele egy kört! Irányitás nagyon ratyi, graf nem olyan jo!És lehet rajta látni h. a konzolos gamet nyomták át PC re.. Ami nem jo..Szal azt hizttem h. faxa a game meg de király, közben meg háát..Nah ennyi😊

gizmoplayer
Hát jobb lett volna, ha nekem el sem indul 😊

báttyó02
komolyan engem az ilyen kommentek csak megnyugtatnak,hogy nem megy a játék a vidkarimon :ÐÐÐ

az matemaikai lehetetlenség szvsz 😊))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gizmoplayer
Nem tudom, hogy milyen lehetett a konzolverzió, de ahoz képest csak ronthattak a játékon. Nekem az irányítás is 1 rémálom, pedig kipróbáltam gyorsba analog paddal is. Grafika sem teccik. GTA3 ezerszer jobban teccett, amikor megjelent. Egyedül ami ütõs benne az a bevezetõ/átvezetõ videó. Szerintem csak arra koncentráltak.
Sorry, ha elvettem pár ember kedvét a játéktól.

Taranov
Ha õ nem tudja, emeld te!

torrente
Téged vártunk, hogy felemeld az iq-t!

torrente
Igen a GTA SA ps2-õn szuper! Ez van: ha egyszer egy játék szuper, akkor azt nem tudom kritizálni.

insp
BOX-on kellemes a kontrollerrel.

OFF:
Ez amolyan "nyílt privát üzenet": Eszméletlen milyen alacsonyra süllyedt az SG fórum átlagos IQ színvonala...
ON

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

torrente
Na errõl beszéltem. Olyanokat fog csalni a gép, hogy élvezhetetlenné válik a játék. Erre azt írták nekem, hogy egy béna szar vagyok! Ha te írod le, akkor hinni fognak végre?

Taranov
Akár hiszed, akár nem, elõször júniust írtam, csak szerkesztettem májusra, nehogy az legyen a baj. Hát így sem találtam el 😊

beeboci
PS2 jól sikerült. Állítólag.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

IMYke2.0.0.0
Én kormány nélkül nyomom, billentyûzettel eléggé érdekes irányítani - de lehet, csak megszokás kérdése.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

insp
Kormánytámogatása milyen a játéknak? (Az elsõ rész kellemes volt)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

IMYke2.0.0.0
Júniusban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

beeboci
Ez sem rossz érv.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Taranov
Májusban jön a San Andreas PC-re.

IMYke2.0.0.0
Taxizásról ne is álmodjatok.
Szövegekbõl úgy tûnik, hogy csakis kemény eksön lesz benne.
Meg lesznek Aljátékok benne - Ellenörzõpont verseny, Üldözési verseny, Kapu verseny, Gyors menekülés, Nyomkövetés

Taranov
Irányításban akár meghagyhatták volna az elsõ részét is, az szerintem mindenkinek nagyon bejött.

Taranov
Az a baj, hogy eddig összességében szídják a játékot. 😞

IMYke2.0.0.0
Ha HalfLife 2 fizika (bár Havoc-ról ne is álmodjunk) lenne benne, akkor szupcsi lenne...

Taranov
Mondjuk én sem nézem olyan kritikus szemmel a dolgokat, mint a nagy gamerek, inkább azok az elvárásaim, hogy lehessen 'relax módban' is játszani, tehát ne csak lõni és futni kelljen, hanem lehessen mondjuk taxizni, vagy ilyesmi, de félek, hogy itt nem lesz ilyen.
A Driverben és a Driver2-ben is lehetett kocsikázni a városban, de sajnos nem lehetett mit csinálni, az lett a vége, hogy a rendõrök elõl menekültem, azok pedig elég buták voltak mindkét részben 😞

Akkor megvárom a demo-t.
Nem értem: mindenki egy új GTA részt várt...?
IMYke2.0.0.0
Elkezdtem a "Beépülés" módot.
Véleményem rövid: szar az irányítás!

Amúgy, izgis, hogy elsõre vagy 10x kell újraindítanom a 2. küldetést, mert állandóan vagy nekimegyek a hirtelen megjelent autónak, vagy a zsaru (akit követni kell) - nem tudni miért - olyan irányváltásokat produkál, hogy én csakis a betonfalnak, sövénynek vagy a szomszédos sávban 25-el döcögõ teherautónak csapódhatok!
10. (nem túlzás) újraindítás után kiléptem és itt vagyok.

Az irányítás átállítását NEM fogadja el, csak akkor, ha az "Elfogad" gomb megnyomása után kilépsz és elmented a Profilodat!

A grafika menetközben nem rossz. Az átvezetõ filmek fantasztikusan néznek ki!
Az elsõ küldetésben (Lõtér) megmutatkozik az, amitõl félni lehetett: fizika alig van. Lassított felvételben esnek le a ládák egy közvetlen lövés után is.

beeboci
El vagy keseredve. Mi van???

Vagonrakodás? <#ravasz1>
beeboci
Amúgy neki tetszik, és csak ez számít. (Nekem).

Taranov
Én semelyiket 😊

beeboci
Na skacok. Hogy képben legyünk.
Azért, mert grafikailag nem éppen tigris a program, azért még el lehet vele játszani. Ha nem én, majd a fiam. Õ nem ennyire kritikus, mint mi.

mért nincs igaza ? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent