NA csak hozzászólnék a videókártya trémához. GF2MX400 GF4MX440. Ez a két kártya a legnagyobb parasztvakítás a világon ami csak létezhet. És az Nvidia követte el. A Gf256 jobban ment mint gf2 MX400!!!!!! Volt egy GF2 GTS-em és egy GF2 Ti-om. Mindkettő 32 megás csak. Imádtam őket. de amikor meglattam egy két gammat GF2 MX400-on a hányinger kerülgetett. Egyrészt csúnya volt másrészt pedig lassú... A Radeonaoknal talan a 8500 - 9100 széria az ekkora parasztvakítás. A GF4 Mx 440 bizonyitottan lassabb mint a GF2 GTS!!!! Kérem mi ez??? CSak a memoria nagyobb rajta. semmivel nem tud többet. Na bumm!!!! Támogatja a Dx8-at csak az a szépséghibaja, hogy kifekszik tőle. Nincs olyan dx8-as effekt amit lehetne rajta érdemben használni. Szal GF2 után javasolnék inkább egy 9600-os vagy 9500-ös Radeont vagy egy GFX5600-at... és azt lehet majd ujabb 3-4 évig hasznalni mint a GF2-t.
A Driverről: Láttam nagyfelbontású képeket. A honlapon azt hiszem PC-s képek vannak ,de szegényesek voltak a textúrák és a videoban pre renderelt képeken kívül a karakterek mozgása a gta3 (az első GTA3!!!) szintjén volt. A MAfiáét meg sem közelítette. Másrészt szerintem senki ne bánmntsa a Mafiát az LS3d enbgine a mai napig gyönyörű szerintem... Bekapcsolod a 4xAA és 4x-es anisotropic filtert.... A mai gépek bírják is és szebb így mint a GTA3 VC BŐVEN!!! NA csak ennyit akartam mondani és bocsi az offért.. És lehet, hogy a Driver 1 mai szemmel csúnya,de olyan hangulata volt!!!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ imádtam.... és a visszajátszások tetszettek és tényleg iszonyat jó Fizikája volt. Nem szimulátor,de nem is arcade... Olyan jól keveredett... NA be is fogtam