• Sephi
    Elso benyomasok :

"szeretnem leszogezni hogy ez az en velemenyem es csakis az enyem"

Ez a jatek nem jo. A tegapelott amikor jacotuk a haverel es irtam jot rola az azert volt tan mert Free Ride-ot ment csak es valami kertesvarosban. Na de sajnos amikor beraktuk ma Undercover (story mode)-ba ugy fel ora utan meg is valtozott a velemenyunk.

Eloszor is a grafika siralmas. Ehez kepest a GTA3 egy csodagrafikaval elatott jatek. A szereplok annyira benan mozognak es tulsagosan kockas az arcuk. Az autok nagyon jok. Ez egy jo pont. Tornek zuznak. Az utcak uresek es csunyak. Annyira kiabrandito par helyszin. Emberunk mozgasa nem konzolra valo. Es akkor jon a legszornyubb. Lovoldozes.... ez valami fotelem. Nem tudtam rendesen eltalani semmi ellenfelet. Es nincs INVERT look ami nekem szemely szerint nagyon nagy hatrany. Maga az elso ket palyat is alig tudtuk megcsinalni mert ugy kell hajtani mint egy maniakus.

Tudnek meg irni de minek... nem akarom elvenni a kedveteket tole de hogy en tobbet hozza nem nyulok az is tuti. A GTA-t nem lehet leverni soha es olyan szintu jatek sem nagyon lesz az is tuti.

Ezt a jatekot jobban is meg lehetett volna csinalni. hianyzik belole nagyon sok dolog. Sajnos ez a velemenyem rola pedig alig vartam mar. Nagy csalodas...