\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Elnézést kell kérjek ha túlzásba vittem. Tudom, hogy hány ilyen és ehhez hasonló család él ma magyarországon. Tudom mert én sem azért élek itt a 8. kerületben mert szeretek itt élni. Ennek megfelelően megtanultam realista emberként élni és éppen ezért nem is merek gyereket vállalni mert elgondolásom szerint ha egy ember saját magát nem képes fenntartani (bármilyen oknál fogva) akkor nem nagyon kellene neki még gyereket is vállalnia.

Más a BKV márpediglen bolt!! Senki nem mondta, hogy ezzel kell utazni! Van taxi, saját autó, bicikli vagy amit akarsz. Senki nem kötelez rá, hogy vedd igénybe a cég szolgáltatásait!

Valamint hogyana akarod reálisan megítélni a jegy árát ha a saját fizetésedhez akarod hasonlítani?! Arról beszélj, hogy miért kerül egy Fradimeccs 200 mill.HUF ba a cégnek meg miért 62.5 millió egy busz, miért 200.000 ft egy db gumiabroncs?!

Vedd végre tudomásul, hogy nem a bérletek és a jegyek a drágák hanem aljasmódon keveset ad az állam finanszírozás képpen a kiadások fedezésére, (a cég szemszögéből) és a Te fizetésed kevés! (a Te szemszögedből) Mert nem csak a bérlet a drága egy 80.000 ft os fizetésből.

"Alanyi jogon kéne járjon a közlekedés, vagy az a minimum,hogy itt sem lehetne drágább mint vidéken!!!!!!!!!!!!"

...az Izrael barátocskám ahol a fizetés jár alanyi jogon...
    De abban egyetértek, hogy rohadt érdekes, hogy egy jóval kissebb MaO-i város a saját adóbevételeiből tudja viszonylag normálisan üzemeltetni a saját közlekedési társaságát akkor ez Demszky-éknek miért nem megy?! Megmondom! Mert még a ruhaellátásra is céget hoztak létre, persze valakinek a valakije ül ott és adja nekem 7000 ft ért a piaci 2000 ft-os nadrágot. Így ha véletlenül eszembejutna otthagyni a céget akkor ki kell fizessem a teljes ruhatáramat amit potom 170.000 HUF-ért ki is számláznak!!! Na az ilyen emberek miatt szar a BKV és szar a világ! Meg a valláskárosult kormánynak akinek nagyon jót tett a demokrácia mert ez MaO-n azt jelenti, hogy szabadon lophatsz és tök fölösleges befizetni az adót! Persze a szegényebb rétegnek rohadt nagy javulást hozott. Én is az a Pesti fiatal vagyok aki nagyon nehezen jut lakáshoz, normális álláshoz. De amig a magyar ifjúsági miniszter (szintén Nílus-parti székelymagyar) saját elképzelése szerint a magyar fiatalokat inkább olcsó albérlethez kell juttatni mintsem magántulajdonhoz addig inkább a teljes hithű kormánybanda leváltásáért kellene az Andrássy úton felszedni a macskakövet nem a béremelésemért sztrájkolni.

"Itt a tömeg jobban behozza a közlekedés fenntartását"
    Erre megint csak azt tudom mondani:
    EGY KÖZLEKEDÉSI TÁRSASÁG NEM LEHET KIFIZETŐDŐ!!!

Rájöttek már mindenütt Európában csak itt ebben a szutyok országban nem!