\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Tarajos Sül
    Valahol sajnálnám a BKV-t, de olvastam, és szerintem is, ugyanúgy idejönnek majd a rivális cégek, ahogy a malév leállása miatt kieső helyekre betelepedtek más cégek. Itt arról van szó, hogy ne más cég kapja a jegyeinkből befolyt pénzt, hanem a magyar.
    Hozzáteszem én is veszek bkv jegyet, és jó lenne, ha 10 ezerrel kevesebbet kellene költeni, ha pedig ide jönne nyereséges vállalkozás a bkv helyére, az még olcsóbban is adná a jegyeket..
    De én affelé hajlok, hogy amit ők elbasztak, végkielégítések stb, azt hozzák is helyre.
    Igen, sok metró kijáratnál nem dolgozó ellenőrt látok,(és kihasználják ezt a bliccelők) de valahol nekem sem lenne akaraterőm, jó kedvem dolgozni(nyilván a család miatt)mikor sz_rt se kapnék(fizetés), és lehet csak hónapok vannak hátra a munkahelyem megszűnéséig.. ha dolgozok, ha nem, nekem akkor is annyi.. Nyilván ők is így vannak vele..
    Régebben mi volt? ott tolongott a sor a kapuknál, mert mindenkinek megnézték a jegyét..
    PÁR helyen már ezt se csinálják, bár ritkán(havi 2-3 alkalom) járok metróval, de még nem állítottak meg..