\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Szia Mike!

Igen, Nekem is lépnem kellett.
    Fix melóra jöttem ki, másra nem is ugrottam volna.
    Sajnos a költségvetést elnézve a még 13 évig tartó hitelem miatt annak lejártáig nem tudnék gyerekvállalásba kezdeni. Így ha az nem lenne lehet nem léptem volna csak egy hasonlóan biztos melóra. Ez azért rizikósabb de a mai világban jónak számít. 10x annyit tudok félre tenni úgy, h tul képp emberi határokon belül megszűnt a spórolás. Az Alpokban vagyok, kissé hideg van 1800m-en. Remélem, h számításaim helytállóak és 2.5 év után levetem az Erste rabláncát, megszűnik a kiszolgáltatottságom Svájc felé. Ugyan akkor megfogalmazódott bennem valami. A magyar nép nem érdemli meg, h a hozzám hasonló 30 éves életerős férfiak dolgozzanak Neki szarér húgyér. Nem hogy nem képes legalább annyira nacionalistának lenni, h megéljünk, a franciákhoz, németekhez, osztrákokhoz még csak fel sem érhetünk, a tudatos vásárlás egyáltalán nem jellemző a munkahelyteremtések végett, gyakorlatilag hiába a sok megmozdulás, demonstráció, sztrájk, tüntetések, amíg a szájából ki nem veszi ez a tetves élősködő banda (MINDEGYIK) a kaját, addig nem mozdul. Legfőképpen az 50-es korosztály, 20 évvel ezelőtti kötelességének elmulasztása vezetett ide. Ezért hiába vagyok Magyar, a gyerekemet, a jövőmet azt hiszem egy olyan nacionalista nemzetnek szentelném amely rá is szolgál, nem csak szemellenzővel az orráig lát. A Párommal gyakorlatilag megszűntek a problémáink. Az egyetlen talán az, h Neki még nem sikerült kijönnie, mert csak biztos állásra ugrik Ő is. Kettőnknek két lakáshitele van. Neki mivel későn folyósítottak már emelt frankon, így nem sokat emelkedett a törlesztője. Nekem 75 lett. Az én ingatlanomat csak 8-10 millió buktával lehetne, így egyenlőre megtartom. Ha látok esélyt arra, h kiszállhatok belőle, eladom. Ha pedig jól érzem magam itt kint, letelepedek. Végezetül eszembe jutott OV beszédje, h ide gyermek kell, munkaerő. Hát szüljön oda Neki a saját anyja, taníttassa Ő, h 30 éves fejjel rájöjjön, h saját gyereket vállalni nem tud, miközben az adójából 5 CIGÁNYT (értsd életforma szerint) tartanak el az adójából. Majd ha a mindenkori kormány letesz valamit az asztalra abból a pénzből amit befizettünk, majd talán akkor hazamegyek (hacsak itt nem lesz gebasz).

Ja és Mike!
    Ne a BKV-ra haragudj, az csak egy eszköz a gazdasági sleppek kezében amivel magánkézre játszhatják a lóvét. Ha magánkézbe kerül, akkor bebetonozódik egynek a kezébe. Változás akkor sem lesz, mert a BKV mint említettem csak egy eszköz.

Szép napot Neked!
    Bence