\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Szép dolog a beismerés, de azt hiszem, h ez egy kicsit struccpolitika. Értem én, h szolgáltatás és fizetni kell érte és becsületesnek kell lenni, de azért áthelyezhetnénk más megvilágításba is a dolgot. Pofátlanságnak érzem, h nyílvánosan lopnak és senkit sem büntetnek meg a vezetőségből. Pofátlanság az is, h dotálni kell, miközben 100x jelentéktelenebb dolgokra költ a főváros ahelyett, h a tulajdonában lévő céget a végtelenségig kiszipolyozva a saját tulajdonukba forgassák át az adófizetők és az utasok pénzét. Pofátlanság, h egy szombathelyinek épp úgy fizetnie kell adót amiből fizetik a BKV pazarlását. A legnagyobb pofátlanság meg az ellenőröktől az, h felvállalják pénzért a behajtó szerepet, miközben Ők tudják a legjobban, h mi folyik itt. Én is BKV voltam. Voltam, csak múlt időben, mert 2 hete kiléptem. Most Franciaországban élek. De sosem tudtam olyan komolyan venni a munkámat ott, h túllépjek azon a szinten ami a saját érdekeim határát jelentette. Fedeztem magam, h ne lehessen problémám dolgokból. De ellenőrként eszembe nem jutna senkihez egy újjal se hozzáérni. Ezt nem hogy nem adta utasításba a bkv, hanem egyenesen megtiltotta. Akkor meg ki az a tetű aki úgy érzi, h önszorgalomból bárkit is vegzálnia kell, miközben ha az egyik kezét a seggébe is dugja, akkor is megvan a havi minimum? Az ilyenekkel nem az a baj, h ellenőrök, hanem h ilyen munkakörbe kerülhettek. Személy szerint ugyan azt a büdöset szívjuk, ne nehezítsük már meg egymás életét. Én mindenkinek azt mondom, h először igazoltassa az ellenőrt, h ha később baj van, legyen mihez nyúlni. Addig másról ne is csevegjünk. Ha már felírtam, h ki és mikor és hol akar tőlem bármit is, utána beszélgethetünk. Az otthonomba se engedek be akárkit akin karszalag van. Nem fizettem egy szolgáltatásért amiről nem is született szerződés. Legfeljebb leszállíttathat jogosulatlan használatért. H megengedem, felírhatja az adataimat. Nem leszek vele bunkó, de emelje csak fel a hangját. 100 tanúm lesz, h kirúgathassam. Tettlegesség esetén meg bevállalom az első pofont, h rátekerhessem az első kapaszkodóra. De kötve hiszem, h miután elkértem az adatait bármit is megpróbálna, annyira egyik se hülye. Kicsit vicces volt, azon a napon mikor kiléptem vettem egy autót, de a városban nem akartam vele közlekedni. 3x akartak megbüntetni, de ott villogtattam a kilépő papíromat, h még egy órája sincs, h leadtam az utazási igazolványom, ne máááá :) Persze mindannyiszor emberekkel futottam össze nem droidokkal. Nem akartam drága jegyet venni, bérlet meg felesleges lett volna, 2 nap múlva indultam ide Franciába.