\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Én viszont vitába szállok Veled és elégedetlenkedek is.

Sajnos tévedsz és megkérlek, h ne terjeszd a hülyeséget, a parasztvakítást. Nem akarok nyelvészetileg kötözködni, de csak egy marketinges tol ekkora vakítást mint Te.

Vegyük sorra:

Szerinted nem kell.
    Szerintem meg nem mondtam, h kell, semmit sem kell, de ettől még lehet. A lehetőséget meg hagyd meg mindenkinek!

Szerinted nem látjuk.
    Szerintem meg nem kell külföldi példákkal szónokolni, hiszen azt azonnal leoltják a fajtádból, elég elnézni pár másik magyar vidéki nagyvárost, ahol az utasok pont ugyan annyit fizetnek, az állam bácsi is pont annyit fizet be csak épp ott az önkormányzat is fizet mint megrendelő, nem úgy mint itt Demszkyék. Aki ezt nem látja az vak! Ha esetleg szeretnéd közelebbről megismerni a BKV egyetlen kifizetődően működtethető részét, mely klasszisokkal rosszabb állapotban van mint bármely más rész, akkor szívesen mutatnék Neked infót arról, h mi nem működik és miért. De hidd el a többség látja és bármennyire szeretnéd, azt látják ami van. Tehát látjuk!

Szerinted csak arról tudunk beszélgetni amit látunk.
    Szerintem meg tudunk másról is, csak ilyenekkel mint Te, teljesen felesleges. A ferdítés az megy, de a pénzkivonást mindenki látja. Aba se volt egy hű de f@szagyerek, de ennél még Ő is jobban csinálta.

Zöldhullám?
    Te teljesen zakkant vagy. Mi ráknak zöld hullám egy olyan buszparknak amit kiéheztettek? Mi a f@szt kezdtem volna ma a 16-os vonalon a zöldhullámmal ami úgy néz ki mint a Monacoi pálya, egy olyan busszal ami nem volt képes a Hunyadi utcán felmenni? A menetlevelek hátoldalára kell írni a műszaki hibákat. A probléma az, h az A5-ös méreten sajnos nem fér el egy busznak sem a hibalistája! Így is meg lehet közelíteni, de szerintem lehet, h az a probléma, h sok a műszaki hiba, és döntő többségük a pénzhiány miatt került gazdaságilag totálkáros helyzetbe, hiszen nincs értelme felújítani őket. Valszeg Te bevezetnéd az A4-es méretű menetlevelet. Úgyhogy kíváncsian várom, h a Lánchídon, Roosevelt téren miképp tervezed a forgalom gyorsítását zöldhullámmal. Amiről Te beszélsz azt egy józan paraszti ésszel gondolkodó ember úgy nevezi, h sz@rra tejszínhab! A város közlekedésében lehet, h szerepet játszana, de ez itt egy BKV-s topic, és a BKV problémáinak megoldását én személy szerint nem az általad említett programokkal hoznám helyre, hanem ELSZÁMOLTATÁSSAL! Nevezzék meg a felelősöket, álljanak bíróság elé, kötélre velük, hozzanak használható törvényeket, h az ehhez hasonló sorozatos, bűnszervezetben elkövetett jogsértéseknek, h ártatlan emberek testi épségének, életüknek a kockáztatása ne történhessen meg büntetlenül. Menjen el bármiféle élősködő kedve attól, h éléskamrának nézzen egy szükséges szolgáltatást a haverok, bratyikomák által életre keltett cégeken keresztüli pénzszipolyozásnak pedig esélye se legyen.