\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • kiskapucska
    Amennyire odafigyelnek a buszok karbantartására, csoda, hogy még nem halt meg senki... Személyes kedvencem a kettészakadó busz volt - azóta nem utazom inkább a csuklóban...

De például ma reggel is olyan buszhoz volt szerencsém, ami egy bizonyos sebesség után valami iszonyatos berregő-zörgő hangot kezdett el kiadni, és nem gyorsult tovább... Nem tudom mi lehetett a baja - talán a váltó? - de félelmetes volt amikor a Ferihegyi gyorsforgalmin ment. És ami a legdurvább az egészben, hogy öcsém utazott ezzel a busszal egy nappal korábban (legalábbis pont ilyen hibáról számolt be - mondta, hogy volt olyan utas is, aki leszállt inkább, mert félt, hogy lerobban a következő sarkon a busz - inkább kerülővel ment tovább), amikor kiállt a forgalomból a jármű, hogy megjavítsák... Hát nagyon jól sikerült...

A kevésbé fontos dolgokra, mint ócska munkaruha (csak hallottam, hogy az, rajtam nem volt olyan), meg fénymásolófelmérés, azokra persze jut pénz mindig. Valahol meg kéne határozni a prioritásokat, hogy ha nincs is pénz, ne a biztonságtól vegyék el...