BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Azért különbséget kell tenni diplomás és diplomás között. Manapság sokkal keresettebbek a mérnökök, míg pl. a jogászokból, közgázosokból túlképzés van.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Molnibalage
Hát nem ártana. Eddig azt hittwm, hogy jó arc, de most kiderült, hogy mekkora tahó a barátunk és gondolkodásra képtelen, de még a tényekkel sincs tiszában. Ennek ellenére osztja az észt...

Szegény képtelen felfogni azt, hogy nem minden diplomás keres jó. És? Senki sem egyenlõ, nem lehet mindenkinek mázlija. Érdekes módon én a diplomámmal 1 hét alatt találtam jó állást, a szakmámban dolgoztam. Utána még 10 cég hívott, hogy lenne egy állás nekem. Nem is jelentkeztem. Ja, és akkor még diplomás sem voltam, mert a nyelvvizsgát még nem csináltam meg.

Magyrán mi alapján jön ezzel a diplomás dumával állandóan? Akinek értékes képzettséges van és bebizonyítja, hogy ér is valamit, az jól keres, ha van rá igény. Az én munkámra van.

A jelek szerint BKV sorfõrre is szükség van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Legend Killer
végén ípéd alapján lenyomoznak és megkeresnek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bandee1987
Azért azok is "rendes" munkaadók lehetnek, akik azért rúgnak ki embereket, mert azok önhibájukon kívül nem tudnak bejutni idõben....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tigerbácsi
ott a pont!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
én? én nem anyáztam itt senkit! párszor beírtam hogy mocsoknak tartom õket, s az nem szúrt Neked szemet hogy mások milyen jelzõket használnak? ne csak az egyik oldalt figyeld, amelyik éppen szúrja a szemed!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
Te akkor mért nem mentél el? s mindig vanb joghézag! keresni kell, vagy maszekolni! az állam átver Téged de Te nem vered át az államot csak a dolgozó népet? szép!

CattiBrie
Kicsit vegyél vissza vagy változtass a stílusodon, léci!

[/spam]™

tigerbácsi
na errõl beszélek! megkapod a 110 et meg a kafatériát! más diplomás meg 120 at meg egy köszönömöt talán. s örül hogy dolgozik.
tisztelet meg azok érdemlik meg kik vezették a járatokat s nem azok kik kártyáztak, beszélgettek aludtak stb.
na látod Te beszélsz úgy hogy nem tudsz semmit! anyám nem szavazott szóval bebuktad. hogy hogy nevelt, hát szerintem büszke rám, hogy vállalok 3 munkahelyet, hogy eltartsam rokkantként meg Öcsémet meg Bratyimat, hogy támogatok anyagilag egy egyedül nevelõ anyát a gyermekével, s hogy most hogy Miattatok kirúgtak egy ismerõsöm segítek rajtuk!
politizálni nem fogok mert felesleges!
másrész nem anyáztam, hanem mocskosoknak neveztem õket! másrészt Te a nevemben ne kérj semmiért elnézést addig még én nem kérek helyetted azért mert veszel levegõt!

Kandurex
Egyébként szerintem kicsit sarkosítva látod a helyzetet. Azért sztrájkolnak, mert simán megtehetik, védi õket a törvény, ehhez nem kell nagy döntéseket hozni senkinek. Én úgy tudom alapvetõen a pénz miatt megy a sztrájk (pluszba pár szép indok, hogy legyen mivel takarózni), és ez nem csodálom, hogy kidobja a biztosítékot pár embernél, egy ennyire magas munkanélküliség mellett. Pláne úgy, hogy még az õ munkájuk is veszélybe kerül. :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sajnos megint elõbb fröcsögsz mint kérdeznél, ugyanis a buszvezetõk nem másodállásozhatnak akárcsak a rendõrök. Kötelezõ kiadni a pihenõidõt és ezalatt nem dolgozhatsz máshol! Érdekesség, hogy a joghézagokat kihasználva volán sofõrök viszont dolgozhatnak nálunk másodállásban. Ha sztrájktörõ lettem volna, hogyan nézek mások szemébe amikor kijönnek dolgozni? De hidd el aki akarta, megoldotta másképp, elment betegállományba és meg tudom Õket érteni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Legend Killer
és ééééééééééééééééénnn .plsssssssss.

normálisat és meztelent is<#idiota>😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Az a baj, hogy tényleg úgy érzed, hogy a 110.000-es fizetésemhez évente 100.000.000 HUF végkielégítést veszek fel. Meg kell hogy nyugtassalak, nagy ívben leszarnám a hozzászólásaidat és a Bahamákon nyaralnék és qrvára lesz@rnám, hogy mikor, hogyan mennyi idõ alatt jutsz be a munkahelyedre. Gondold végig, hogy ennél a cégnél nem 18 év az átlagéletkor. Az itt dolgozó emberek pedig azt hiszem megérdemlik az a tiszteletet, hogy nem úgy beszélsz róluk, mintha a seggedbõl rángattad volna ki mindegyiküket. Biztos lehetsz benne hogy a több gyerekes családos emberek mérlegelték a lehetõségeiket és ez volt az UTOLSÓ megoldás. Másrészt ne haragudj, de ennyi erõbõl szidhatnám a kedves Édesanyádat is, mert Õ már valóban felnõttként tudatában lehetett volna tetteinek következményeivel amikor szavazott, vagy amikor ilyen tiszteletre méltó neveltetéssel látott el Téged. Van egy-két dolog amit nem látsz tisztán. A politikusainkat nem mi választjuk, mi csak pártokra szavazunk. Az hogy nem tehetõ senki semmiért felelõssé az pedig azért van, mert a kontrollt elveszítettük a vezetés felett. Igába hajthatod a fejed, de ne kérj rá senkit arra, hogy tegyen ugyan így ha nem ismered a helyzetét. Az is biztos, hogy bölcsebb maradtál volna ha elõször kérdezel, nem pedig anyázol. Legvégül pedig én is szeretnék elnézést kérni helyetted amiért ilyen intelligensen viselkedsz.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

tigerbácsi
figyelj ha nem dolgzol akkor nem tudlak sajnálni! ha van annyi pihenõnapod akkor vállalhatsz más kiegészítõ munkát is ha van képzettséged, vagy olyat is amihez nem kell! én is dolgozom még 2 helyen a fõállásom mellett. nem nézlek le, de nem értelek meg! s nem értem mért sírsz itt, mert ha akartad volna akkor sztrájktörõ is lehettél volna, s akkor kaptál volna pénzt,s ehettél volna februárban!

tigerbácsi
ne máááá! ezt nem hiszem el! s akkor ez ennyi minek nekik? még a takarítónõknek is külön van? röhej! de nem?

tigerbácsi
egyikse :-)

tigerbácsi
nem kapsz :-P

Ebben az a vicc, hogy nem vicc. A japán gyorsvasút késett 5 percet és a közlekedési miniszter lemondott, a közlekedési társaság vezetõje viszont valóban öngyilkos lett.

Hidd el nem eszik. Egy qrva fillért sem visz haza és ne ringasd magad, hogy hétfõtõl péntekig kell csak dolgozni és a leghangosabbakkal nem b@sznak ki mint pl velem. Tudták jól, hogy a sztrájk max kb 2 hétig húzódik, mert akkor már eldõl, hogy mennyire kitartóak az emberek. Kiderült, azok. Azok, mert az elégedetlenség csak erõsödik. Most már Kocsis "Úr" is hajlandó volt asztalhoz ülni. Eddig csak a kutyáival beszélgettünk. Valamint elárulom nekem is mint hangoskodónak "véletlenül az összes munkanapom a sztrájk idejére lett beírva. Ergo most azért nem keresek egy fillért sem, mert sztrájkolok, míg a hónap hátralévõ részében azért nem fogok, mert akkor adják ki a pihenõnapjaimat amire értelemszerûen megint csak nem jár fizetés. A februári fizetésem gyakorlatilag a nullához fog közelíteni.

Legend Killer
akkor mi lesz?

Mike
szia Bencus

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nevetséges ajánlatokat tett mindkét fél. Természetesen azért, mert nem az ajánlattétel részletei, hanem az ajánlattétel a lényeg. Ezzel gyakorlatilag a rugalmasság látszatát keltik.

[HUN]FaTaL
Akkor elárulok egy titkot. Buda a Duna egyik oldala, Pest pedig a másik. Ergo Buda nem tartozik Pesthez. 😊

Mindkettõ Budapesthez tartozik.

A BKV sztrájkkal pedig egyetértek. A MÁV sztrájkkal nem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Attól még lehet közszféra.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Mike
tessék egy:

közfeladat ellátása nem csak jogokat kellene jelentsen

Molnibalage
És errõl ki tehet? Ki választotta meg? Minden tömegközlekedés államilag dotált.

Egyéb építõ gondolat?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike
vidékiek mániája
pedig én sosem voltam pesti
budai vagyok, max budapesti
de pesti nem

de lépjünk túl ezen

erieskrisz
Pest egy szleng mert lusták az emberek kimondani hogy budapest ne legyél már ennyire láma a nyugati pályaudvart sem ugy mondják hogy nyugati pályaudvar ha megkérdez valaki azt mondod menj el a nyugatihoz ott van az a bolt pl blahalujza tére sem ezt szokták mondani hanem azt hogy blaha

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Látod ez Budapest Budapest

Mike
akkor elmegyarázom neked: a gumi ökörködésre való
szal hagyjuk a témát itt

mellékesen pedig Buda tényleg nem Pest, hanem Budapest része

erieskrisz
Nem értem mi köze van a guminak ehez gumibol indult rendben van de csak azért mert szerinted Buda nem Pesthez tartozik

Mike
az egy tájegység
vannak pl. budai hegyek is

de hagyjuk a gumis témát
ez itt nem a gumi

tisztában kéne lenne azzal is, mi az sg-n a gumi

Legend Killer
kínában<#idiota><#hehe>.

Mike
legyél egyszer munkaadó és rájössz

ja és nem ám odabaszunk egyet a munkásunknak, nem, menj munkügyi perre vele - mert korrekt vagy

erieskrisz
Egyszerû kérdés Csepel Budapesten van vagy Miskolcon <#felkialtas><#kerdes>

erieskrisz
Nem de ha valaki rákérdez hogy az északi khg hol található nem az lesz a válasz hogy az északi khg ben

erieskrisz
És szerinted ez egy korekt miunkaadó

Mike
naja, az Északi khg meg megye ugye?

Mike
naja
vissza kell venned
visszaveszed
de a halállistádon már rajta lesz
adandó alkalommal ki fogod rúgni
mindenkitõl meg lehet szabadulni

erieskrisz
Hát te tényleg hülye vagy magyarorszá fövárosa budapest és ezen belül vannak keruletei amik mind budapesthez tartoznak

Mike
ujpest kispest ferencváros - Pest része
Óbuda, Budatétény - Buda része
Csepel meg Csepel

Mike
mégis közpénzbõl tartják fennt

Mike
kit érdekel ki mirõl fecserészik egy riporternek
leirtam miért van a sztrájk
vagy egész pontosan mi a kommunikált ok

Molnibalage
A BKV nem közszféra, de ne is zavarjon. A BKV fõvárosi tulajdonban van...

erieskrisz
Buda nem Pest része hanem budapest része ugyanugy mint ujpest kispest ferencváros erzsébetváros budatétény csapel meg még sorolhatnám bazzeg

erieskrisz
Egyébként meg nem értem milyen fizuemelésrõl beszélsz ezt olvasd már végig legyélszives:bkv

Mike
na, PONT emiatt politikai ez a sztrájk
EZEk hozták ilyen helyzetbe a BKV-t, az országot, stb

így van
hülye szegény
bezzeg te, határtalan szenialitásoddal
tudod emiatt
neked sajnos ez jutott
küszködés az idiótákkal

olvasom más site-okon is a hsz-edidet
és tudom hol a helyem. az ökrök között