\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Rosszul gondolod. Te nem ingyen utazol! Te térítésmenetesen utazol, amit a többi ember fizet ki helyetted! A nyugdíjadat is már a fiatalok fizetik, nem Te! Ráadásul az öregek, akik hagyták hogy a kommunizmusból így nyergeljenek át demokrata diktátorokká a régi garnitúraemberei, most épp vadkapitalizmusban élnek és anarchiát megszégyenítő tetteik mellett is kiálltak a régi garnitúra kölykei mellett. Na kérem szépen ebben a piacgazdaságban, meg had döntse el az adott cég, h kinek és milyen engedményeket tesz, bár hozzá teszem, h ezt sem a BKV, mint a fővárosi önkormányzat állja, hanem a magyar állam. Ha holnap én elhasznált papírzsebkendőket árulok kilónként 5.000-ért, és a magyar állam úgy dönt, h a 65 év felettieknek erre 100% támogatást nyújt, ám legyen. De a többi utas kárára az öregeket előnybe helyezni akkor is diszkriminatív ha erről az oldalról nézzük. Főleg, h ha azt vesszük, h velük van a legtöbb gond. Szép ez a lojalitás és így van rendjén, de a visszaéléseket keményen szankcionálnám. Nekem is jött már előre egy öreglány, h szóljak rá a másik ugyan olyan öreglányra mert elfoglalta a helyét a buszomon. Kiderült, h arra gondolt, h ahol Ő ülni szokott az az ülőhely kell Neki és éppen foglalja egy másig öreglány. Elhajtottam a bús picsába. Akkor még délelőttös voltam és ez reggel 07:30 körül a Rákóczi úton történt. Mondom magamban, nem hogy otthon aludna 9-ig basszus, amikro elkezd a délelőtti csúcs enyhülni, aztán 13:00-ig ráérne koslatni a tetves zöldségért, miért mások életét keseríti? Regisztrációs bérletet Nekik, aztán mehet a fekete pont mint az oviban :)