\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • tigerbácsi
    teljesen egyetértek Veled!

másik kedvencem, hogy a 60 feletti mamika ki van festve mint egy tizenéves, s sajnáltatja magát hogyha nem adjuk át neki a helyet. ilyenkor 2 dolgot szoktam mondani mikor milyen kedvem van:
    1. Ön tizenévesen néz ki én 30 vagyok szóval én vagyok akkor az idősebb, így ne várja el tőlem, hogy átadom a helyem!
    2. ülve vagy állva sminkelt? (ha ülve a válasz) -akkor jó kipihente magát mire ezt a 3 cm vastag mázat magára kenve szóval most tud állni pár megállót! (ha állva a válasz) akkor önnek Hölgyem igen jó az állóképessége, szóval tud állni még egy kicsit!

lehet bunkó vagyok, de álljon mármeg a világ! tudjuk már hány évesek vagyunk! nem azt mondom, hogy ne sminkeljen, de ne tűzpiros ajakkal, meg rikító zöld v kék szemhéjjal jelenjen már meg.

s a másik kedvencem! 1 villamosnál tapasztalom csúcsidőben mamika 200 m olyan gyorsan futja le 2 nagy pakkal, hogy a rövidtávfutók ezt irigykedve nézik, ám mikor elérte a villamost eljátssza a nagy halált, hogy alig tud menni. s közben 2 megállóra van a következő tuja! na az ilyeneknek sem adom át a helyem. ha futni tud akkora motyókkal akkor állni is!