\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Zsola79797979
    Sziasztok!Egy történetet szeretnék veletek megosztani mely a héten történt velem.
    Hétfő reggel munkába indultam reggel fél 6-kor.A23-as busz késett egy jó tíz percet,de ezt már észre sem veszi az ember,szinte mindennapos.
    A Duna szintje miatt a a 2-es villamos csak egy bizonyos szakaszon közlekedett ezért villamos pótló busz vitte tovább az utasokat.
    A villamos a pótló busztól 5 méterre áll meg.
    Kb 15-en száltunk le és igyekeztünk megtenni ezt a pár métert a buszig.
    Az UTOLSÓ MÉTEREN!! a buszsofőr pajzán vigyorral az arcán becsukta az orrunk elött az ajtót és elhúzott.
    Ott álltam a hőbörgő tömeg közepén és nem hittem el,hogy ilyen megtörténhet.20 percel indultam korábban,mégis negyed órát késtem a munkahelyemről,ahol még csak két hete dolgozok.(nem kicsit volt kellemetlen).. de hogy meglegyen a magyaros szájíze a dolognak,azt kell mondjam,hogy ez még semmi!!!!!
    Hazafelé a Borárostéren szálnék fel a buszra,már szinte lépnék fel a lépcsőre,egyszer csak bezárul az ajtó,de úgy hogy a lábamat majdnem odacsukta. Na itt elszakadt a cérna.Ledobtam a táskám.és előre akartam szaladni a vezetőhöz,hogy megállítsam ezt a 35 éve forgalomba állított lepukkant retkes koszos monstrumot,de a majom belelépett a gázba és elhúzott.Talán jobb is volt így,mert ha megállt volna,ő egy törött állal én pedig egy rendőrségi üggyel lettem volna gazdagabb.(Hozzá kell tennem én nem vagyok egy verekedős idegbeteg!soha! de egyszerüen elszált az agyam)
    Mérgemben bekopogtam abba a kis bódészerüségbe ahol ezek az utolsó rosszindulatú buszsofőrök ülnek két fuvar közt a pihenőidejükben és megkérdeztem,hogy hogy gondolják ezt?hogy tényleg sportot űznek abból,hogy melyikőlyük tud nagyobb paraszt lenni?
    Erre azt válaszolja az egyik nyolc általánossal rendelkező 58-as lábú borostás bkv-paraszt,hogy mennyek utánna és neki mondjam,majd röhögött és becsukta a bódé ajtaját!...és akkor ezek az emberek sztrájkolnak követelőznek? Tanulság:egy buszsofőr nem érdemel több fizetést 50000ft-nál,és amelyik csak kimondja a sztrájk szót,azt ott a helyszinen agyon kellene lőni.Nem beszélve a bkv felső vezetőiről akik mind egy szálig sikkasztó bűnözők.Ettől a naptól kezdve a bkv-s személyek számomra nem emberek,és a vonaljegy vásárlás részemről megszünt létezni.Bliccelni fogok,lógni és pezsgőt bontok azon a napon amikor ez a bkvnak nevezett szélhámos cég csődbe megy. MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK???????????