6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#5681 És? ... tudom hiányzik az empátia de ez van, gondolom nem az utolsó buszra mentek.
Tegnap én olyat láttam a fővám térnél, hogy a srác futott át az úton és élből a villamos ajtajának csapódott, pont akkor zárta a villamosvezető. Persze, nem lett újra kinyitva az ajtó. Röhögött ő maga is rajta. -
ujerik2009 #5680 Ma nagyon kiakadtam! Idős nénit kísérte a kis unokája, mindenki látta, hogy mindjárt elérik a buszt...erre a bunkó sofőr bezárta előttük az ajtót! Hát oda mentem és megmondtam neki a magamét, de ha nincs üveg esküszöm megütöm :@ -
#5679 Legalább mozognak..... és itt is van nézőközönség...behalás -
#5678 Betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé. :)
Így készül a 4-es metró a Keletinél
http://www.youtube.com/watch?v=8HA2DAgpRQE
:):) -
#5677 Bérletigazolvány kiállítása
- Általános szabályok
- Általános bérletigazolvány -
#5676 BKV bérlet mellé kell valami igazolólap is? Hol tudok bérletet, igazolólapot vásárolni? -
#5675 Én észre sem vettem. Nyáron nem négyes-hatosozom. :)
Köszi az infót! :) -
#5674 Sajnos nagyon nem. Csak itt-ott. (+betettek egy váltót az Üllői út és a Mester utca táján.) -
#5673 felújították a vágányokat a Móricztól a Blaháig. -
#5672 Miért? Mit csináltak a négyeshatossal? :)
// Azt látom, hogy megújult a bkv.hu oldala, majd át kell írkálnom a fejléc linkeket. :) -
#5671 álítólag holnap már jár! ma csak próbajáratok mennek! -
#5670 megy már a 4 - 6? át lett adva ma?
köszi! -
#5669 Esztergom,csak volt dolgom arra fele :D -
#5668 hun laksz te hogy 61-essel jársz?
[adjaisten hogy nem a szomszédba^^ :D] -
#5667 fakkjee 61-es villamos elromlott és laza 5-10perc alatt megjavították -.- -
st3ve #5666 (B)írunk (K)ölcsön (V)enni még milliókat a vállalattól
T.:BKV vezetősége
-
csanee #5665 Okés:) Köszi szépen! -
#5664 igazán nincs mit. a lényeg annyi, hogy ne lépj ki az átszállásnál a metró területéről :] -
csanee #5663 Nagyon szépen köszönöm a gyors válasz! -
#5662 igen. -
csanee #5661 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ha jól értelmezem a bkv oldálán a leírást, akkor elvileg egy vonaljeggyel, metróval eljuthatok a Keletiből a Kőbánya-Kispesti metróvégállomásra, mert átszállásra jogosít a jegy. Kérlek, erősítsetek meg ebben! Nem vagyok pesti, nem igazán vagyok jártas ilyen ügyekben és nem szeretnék büntit kapni:)
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#5660 taxi -
BenceYCE #5659 1-es villamos, majd 26-os busz az árpád hídi metrómegállótól. Hazafelé legkésőbb 16:30-kor induljatok el -
#5658 Hali!
Szeretnénk a Palatinus strandra BKV-s járatokkal eljutni! Nem vagyunk pestiek, ezért fordulunk segítségért! Buszunk reggel 8 óra magasságában ér be a Stadionhoz! Innen melyik járattal lehet a legegyszerűbben eljutni a Margitszigeten lévő Palatinus strandhoz és délután vissza a Stadionhoz?
A hazafelé jövő buszunk szintén a Stadiontól indul, 17:40kor!
Várom a segítségeteket! -
BenceYCE #5657 Ha alvállalkozók jönnek a BKV helyére, akkor a patikusok fogják vezetni a buszt? Bár én örülnék neki, ha elkezdenének szelektálni. Följebb tornázódna a fizetés az tuti, mert ezért a pénzért épkézláb ember nem jön ide melózni. Az ellenőröknél is kellett a bérfejlesztés, mert okés, hogy szeretnének nyelvtudással meg érettségivel rendelkező embereket, de aki ilyen kvalitású, az messze elkerüli ezért a pénzért az ilyesfajta munkát. -
BenceYCE #5656 Nem baj, ha Ő most épp szőke, akkor a szőkéket utáljuk kollektíven... :)
Az emberi butaság határtalan... -
#5655 Engem mostanában az zavar, hogy egyre többször látom, hogy a sofőr dohányzik menet közben. :( -
#5654 Vannak parasztok, ez tény, Viszont a többség rendesen végzi a dolgát, és van egy kisebbség, akik mosolyt csalnak az arcokra, és az elvárhatón kívül plusz dolgokat is megtesznek. Ezek így kb kiegyenlítik egymást.
Viszont, ha csődbe megy a BKV, akkor mi lesz? Veszel magadnak autót, fizeted a most még csak 330 forintos benzint, fizeted a kötelezőt, súlyadót, parkolási díjat meg még ki tudja mi mindent, a dugóról nem is beszélve. Vagy váltasz kerékpárra, esetleg gyalogolsz.
Megoldás lehet arra, hogy a bunkó sofőrök száma csökkenjen, hogy feljegyzed a járatszámot, rendszámot, időpontot, helyszínt és tanúkkal megteszed a bejelentést a BKV felé.
Mostanában kezdenek komolyabban foglalkozni a nem megfelelően viselkedő munkavállalóik miatt tett panaszokkal. -
#5653 Most kettő miatt az összes szemét. :)
Máskor öt miatt még nem rendes az összes. :P
De ez a kettő tényleg gyökér. :( -
Zsola79797979 #5652 Sziasztok!Egy történetet szeretnék veletek megosztani mely a héten történt velem.
Hétfő reggel munkába indultam reggel fél 6-kor.A23-as busz késett egy jó tíz percet,de ezt már észre sem veszi az ember,szinte mindennapos.
A Duna szintje miatt a a 2-es villamos csak egy bizonyos szakaszon közlekedett ezért villamos pótló busz vitte tovább az utasokat.
A villamos a pótló busztól 5 méterre áll meg.
Kb 15-en száltunk le és igyekeztünk megtenni ezt a pár métert a buszig.
Az UTOLSÓ MÉTEREN!! a buszsofőr pajzán vigyorral az arcán becsukta az orrunk elött az ajtót és elhúzott.
Ott álltam a hőbörgő tömeg közepén és nem hittem el,hogy ilyen megtörténhet.20 percel indultam korábban,mégis negyed órát késtem a munkahelyemről,ahol még csak két hete dolgozok.(nem kicsit volt kellemetlen).. de hogy meglegyen a magyaros szájíze a dolognak,azt kell mondjam,hogy ez még semmi!!!!!
Hazafelé a Borárostéren szálnék fel a buszra,már szinte lépnék fel a lépcsőre,egyszer csak bezárul az ajtó,de úgy hogy a lábamat majdnem odacsukta. Na itt elszakadt a cérna.Ledobtam a táskám.és előre akartam szaladni a vezetőhöz,hogy megállítsam ezt a 35 éve forgalomba állított lepukkant retkes koszos monstrumot,de a majom belelépett a gázba és elhúzott.Talán jobb is volt így,mert ha megállt volna,ő egy törött állal én pedig egy rendőrségi üggyel lettem volna gazdagabb.(Hozzá kell tennem én nem vagyok egy verekedős idegbeteg!soha! de egyszerüen elszált az agyam)
Mérgemben bekopogtam abba a kis bódészerüségbe ahol ezek az utolsó rosszindulatú buszsofőrök ülnek két fuvar közt a pihenőidejükben és megkérdeztem,hogy hogy gondolják ezt?hogy tényleg sportot űznek abból,hogy melyikőlyük tud nagyobb paraszt lenni?
Erre azt válaszolja az egyik nyolc általánossal rendelkező 58-as lábú borostás bkv-paraszt,hogy mennyek utánna és neki mondjam,majd röhögött és becsukta a bódé ajtaját!...és akkor ezek az emberek sztrájkolnak követelőznek? Tanulság:egy buszsofőr nem érdemel több fizetést 50000ft-nál,és amelyik csak kimondja a sztrájk szót,azt ott a helyszinen agyon kellene lőni.Nem beszélve a bkv felső vezetőiről akik mind egy szálig sikkasztó bűnözők.Ettől a naptól kezdve a bkv-s személyek számomra nem emberek,és a vonaljegy vásárlás részemről megszünt létezni.Bliccelni fogok,lógni és pezsgőt bontok azon a napon amikor ez a bkvnak nevezett szélhámos cég csődbe megy. MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK??????????? -
bcrics #5651 134 is -
#5650 -
#5649 Megvan! Nyertem! :)
34-es busz. :) -
#5648 Mondjatok nekem olyan buszjáratot, amelyik bemegy a Margitszigetre az Árpád-hídon a budai oldalról. :S Inkább járatszámot (viszonylat), mint rendszámot. :P -
bcrics #5647 hátöjah. -
#5646 Definiáld mi az, hogy ma és mi az, hogy hajnal. :D
Mert szerintem a ma hajnal az az írásod után kezdődött. :)) -
bcrics #5645 ma hajnalban 973nél volt vmi kis zür,2 társaság verekedett össze,kb 6 rendorautó,egymsá után vitték el bilincsben az embereket,ma utolsó metro(3) mikor megy? -
BenceYCE #5644 Hát nálunk a 906-oson a kihányt vörösbortól pirosak a székek, bár ehhez a BKV-nak sok köze nincs :D -
BenceYCE #5643 "Ebben az urlben cseréld ki az utolsó számot a megtekinteni kívánt busz számára:
http://utvonal.bkv.hu/?Command=LaunchLine&type=busz&line=16"
és ha a vissza felé induló busz vonalát szeretnéd tudni, tedd a végére ezt:
&dir=1
A link pedig így fog kinézni:
http://utvonal.bkv.hu/?Command=LaunchLine&type=busz&line=16&dir=1 -