\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Nem a minimális szolgáltatás teljesült ilyen szinten, hanem az eddigi szolgáltatáshoz volt viszonyítva. Ezért is volt nevetséges a cég részéről a 90%

Másrészt tényleg csak összehasonlítás kérdése a dolog és én örülnék a legjobban ha visszatérne a kontroll a honatyák és a városvezetés fölött. Említettem, hogy a bkv a megspórolt pénzen semmit sem vett, a szolgáltatás minőségén esze ágában sincs javítani. Csak egy kis körkép nem túl messziről. Karácsony előtt Bécsben adventeztem. Egy vonaljegy átszámítva kb. annyi volt mint itt. Ha figyelembe vesszük, hogy a tömegközlekedtetést 1/3, 1/3, 1/3 arányban az állam, az önkormányzat (mint tulajdonos és egyben megrendelő) és az utasközönség fizeti, akkor kb meg tudod saccolni, hogy mennyi pénzt lopnak el ezek a gennyek, amikor Bécsben 2-3 éves buszok rohangálnak az ottani órabérekért a buszvezetőkkel. Arcátlan lenyúlás az egész. Az összes önkormányzati és állami cég egy kifizetőhely a politikusnak álcázott gazdasági szakemberek (gazemberek) kezében. Ezért mentem együtt demonstrálni az összes szakma mellett akik szerveztek ilyet.