\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • tigerbácsi
    reggelt!

tyűűű kaptam ám az osztást :-DDDDD

én szeretnék mindenkinek 1 hszben válaszolni!

Bandee1987: megtették! sajnos ilyen világban élünk!

CattiBrie: én kérek elnézéstű! túlreagáltam a Hozzád intézett szavakat! bocsánat!

Molnibalage: már megint Te személyeskedsz! de engem nem zavar! ez a véleményed ez! szabad ország szabad véleménynyilvánítás! ám nem csak a saját szakmámról beszélek! engem spec megfizetnek tervezőként de volt idő mikor még nem! s ma is vannak olyanok kiket nem.

BenceYCE: ehhh jó sok mindenre reagáltál! s köszönöm is! mivel olyan infókat tudtam meg mit nem tudtam. s ezért Tőled, Molnibalage-től, Bandee1987 - ől is elnézést kérek, hogy olyat is állítottam mi nem igaz! utánanéztem a dolgoknak s sok igazságot írtatok amit én csak egy hírforrásból tudtam, tévesen. még egyszer bocsánat! s igen most már nem tartom a sofőröket mocskoknak! ezért is illik bocsánatot kérnem!

viszont ettől függetlenül még mindig nem értek egyet az ilyen jellegű sztrájkkal. mai időben mindenkinek csökken a reálkeresete. van akit ezt jobban érint mint pl a sofőröket van akit kevésbe mint pl engem mint jól magyarországi viszonylatokban fizetett mérnök. amit írt s most lehet félreértettem ha igen javítsatok ki a bkv a sztrájk idején a minimális szolgáltatás 43 - 47 % ban teljesült! de a minimális szolgáltatásnak 100% nak kéne lenni nem? mert ahogy írtad BenceYCE ebből nekem az jött le hogy nem teljesült. a másik meg a mai időkben meg sztrájkolni luxusnak tartom igen nagy a munkanélküliség, s tény az hogy mindenkinek csökkent a reálkeresete. ennyi erővel minden cég sztrájkolhatna akár állami eltartás akár önkormányzati akár magáncég. s igaz az hogy meg tudta oldani sok ember a munkába járást máshogy, de van aki nem. annak cvagy fizetetlen szabi volt, vagy fizetett. s ez sokakat rosszul érint.
    nekem van biciklim, s valaki mondta hogy jól esett s lehet visszaszokik hát rá kellett jönnöm most hogy beértem bkv -val, hogy igaza volt, s én is gondolkodom rajta :-)

lesz még egy hszem, mert nem tom hány karakter mehet :-(