\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    "Te akkor mért nem mentél el? s mindig van joghézag!"

Mert nem vagyok rászorulva. Én a diplomám miatt jöttem a céghez és mert hamarabb kaptam ezzel az állással hitelt. Más kérdés, hogy megszerettem ezt a munkát, szeretek vezetni, nem szívesen váltanék.

"keresni kell, vagy maszekolni! az állam átver Téged de Te nem vered át az államot csak a dolgozó népet? szép!"

A maszek mit szól ahhoz ha minden hónapban máskor érek rá és mindig máskor kezdek-végzek és nem ismerem a hétvégét, mert folyamatos munkarendben dolgozok? Te nem vagy tisztában a dolgokkal. Én nem az államnak dolgozok, hanem a fővárosi önkormányzatnak. Jól értetted, nem a Miskolcinak, nem a Kecskemétinek, hanem a Fővárosinak! Tehát a Fővárosiak reklamálhatnak de nem Nekem! Reklamáljanak annak akivel szerződést kötöttek, vagyis a BKV-val ami 100%-ig a fővárosé. Joggal reklamálhatnak, mert a szerződésükben nem az volt leírva, hogy "jár néha". De nem NÁLAM! Reklamálhat nálam a cég és hidd el ha talált volna rajtam támadási felületet egyetlen ügyvédjük is, hamarabb megtették volna, minthogy Te pislantasz egyet is. Viszont hidd el ép annyira rühellem ezt a városvezetést mint bárki más.