\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • erieskrisz
    #5302 szerintem ezt mindenki meg tudná beszélni valamelyik kollégájával. De nem ez a lényeg nem a sofőröket kéne hibáztatni hanem azt aki ilyen helyzetbe hozta öket a kedves magyar államot.Irok egy példát nem sokk köze van a BKV-hoz de elmentünk melózni sogoromék vállaltak maszek melót ugy volt hogy egy uj épitésü házban kell lakásokat burkolni idáig semmi gond első nap megyünk és hát közli a kedves alvállalkozó hogy elöször meg kéne csinálni pár javitást mondtuk hogy ok de mikor egy hétig javitgatunk csak és készlettünk mondtuk hogy ok akkor mostmár fizesse ki a javitások árát. Ere ö közli hogy azt még le sem beszélte a föválallkozoval menjünk burkoljuk a lakásokat.Na nekem se kellett több megmondtam a kedves kis alválalkozonak hogy nagyon gyorsan huzon el beszélgetni a fömuftival mert ha nem kitaposom a belét éls érdekes modon fél orán belül meglett a pénzünk.Ezt csak azért irtam le mert a kollégák nem igy áltak a dologhoz hanem ugy hogy majd meglesz az a pénz na mondanom sem kell ha nem álok a sarkamra biztos nem látunk volna belőle egy forintot sem.