BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oké.
Arra vagyok kíváncsi, hogy télen a mínuszokban valóban járatni kell-e egész éjjel a motorokat..és, hogy például az Osztrákok is ezt csinálják ?
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az igazság megint a részletekben rejtõzik. Annak idején a garázs igazgatója azt nyilatkozta, hogy a garázst egyetlen jármûvezetõ sem hagyja el olyan busszal ami a forgalombiztonságot veszélyezteti! Ez hazugság. Elhagyja, de az már az Õ sara, hiszen a telephelyrõl csak olyan jármûvel indulhat el ami ezt az elvárást teljesíti, sõt! Ennél jóval többet követel meg a 2008/5-ös Forgalmi fõmérnöki utasítás. Most meg hogy betartjuk, még Õk fröcsögnek a médiába akik pofátlan lenyúlásokat csinálnak? 2007 óta ígérgetnek, hogy a finanszírozási és mûszaki problémákat megoldják. Azóta aláírtak egy 7.000 milliós költségcsökkentést a munkavállalói bérekbõl. Most erre végleg mit reagáljak? Eddig miért nem tartottuk be a kocsiátvételi rendet? Mert egy fecske nem csinál nyarat. Mehetsz szõnyeg szélére ha nagyon kekeckedtél.
Ez van hatályban, Nekik most mégsem tetszik:
1.
2.
3.
4.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Rossz a hasonlat, a cseheknek könnyû, ott nincs SZDSZ :)
(remélem jövõre ilyenkorra nálunk sem lesz)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A felelõsök meg rohadhatnának a föld alatt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A "buta" csehek még villamost és metrót is gyártanak. Az is 10 milliós ország...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze nem vagyok naiv, világos, hogy 1000 db esetén már keményen fog az a bizonyos penna és virágozhat a korrupció, aztán mire 3-4 múlva kiderül az eset, akkor majd az akkori BKV vezérigazgató széttárja a karját és azt mondja: "én akkor még nem voltam itt".
Visszatérve a Szempontra, számos hasonló "kényes" témájú riport elkészítése után éppen most szûnik meg. Azért vicces, mert belsõ készítésû a mûsor és M. Kiss Csaba is állandó munkatárs (Kékfény), szóval a megspórolható összeg minimális.
[/spam]™
[/spam]™
Szerintem sem.
De nem is állítottam. <#circling>#circling> <#crazya>#crazya>
[/spam]™
[/spam]™
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amúgy meg van egy ilyen szöveg a szabályzatban, vagy legalább is kiírva, hogy a mozgólépcsõt mindenki csak saját felelõsségére használhatja. Ez is mókás, mert van egy csomó hely, ahol ugye csak mozgólépcsõvel lehet fel- és leközlekedni. :)
Meg is van:
"A mozgólépcsõt az Utazók saját felelõsségükre használhatják. A fellépést követõen folyamatosan kell kapaszkodni, ügyelve arra, hogy a kéz ne kerüljön a mozgólépcsõ gumikorlátja alá."
Forrás: http://www.bkv.hu/feltetelek/
Tehát elvileg kötelezõ kapaszkoni. :D Soha nem szoktam.. tök mocskos. :(
:)
[/spam]™
Egyébként tökmindegy, a lényeg hogy ne középen álljon, blokkolva a sietõ utasokat, mivel nem mindenki szereti lekésni a csatlakozó buszt/földalattit/villanyost.
Egyébként meg nem értem, hogy hova az a nagy rohanás. Én pl. rendszeresen balra állok, mivel jobbkezes vagyok és a jobb kezemben hordom a táskát. Azt hiszem ez így természetes. Ráadásul ha jól emlékszem a mozgólépcsõknél található matrica nem egészen azt jelezte, hogy mindenki álljon jobbra, hanem azt, hogy pepitába álljunk. Hogy most milyen matricák vannak kint, nem tudom. Gondolom, hogy hülyeségnek hangzik, de szerintem a miértje az, hogy a mozgólépcsõ esetleges leállásakor ne dominóként omoljon össze az embersereg. Most egy kicsit magamon elfilózva érdekesnek találom, hogy eddig csak a felfelé utazás jutott eszembe. Pedig lefele menet milyen frankó lehet ha valaki aki már leért, balesetet szenved és ezért reflexbõl a stop gombért nyúl, mondjuk egy beszorult cipõ miatt. Hát gondolom ha mindenki a jobb oldalon állna mókásan egymásra borulna boldog boldogtalan. Most ne magunkból induljunk ki, hogy 1 lépcsõfok elõrelépéssel megállunk, hanem a 60-80 körüli bevásárlókocsis idõsekbõl. Ha a lába biztos talajt ér hamarabb megáll a sor mint ha egymást lökve hömpölyög le a tömeg. Talán egy olyan országban ahol nem lehet visszaélni azzal, hogy a BKV a hibás, mert Õ csípte be a cipõmet, nem, nem én léptem szarul, ott a BKV-nak elõször a fedhetetlenségre kell törekednie és nagy ívben le fogja tojni, hogy ki mennyire siet. Tehát a történetnél vizsgáljuk azt is, hogy az angolok ahhoz is elég kúltúráltak, hogy ajtó nélküli buszokon utazzanak. Nálunk is volt ajtó nélküli jármû, amit még jóval a módszerváltás elõtt szüntettek meg. Pedig akkoriban még az emberek tudták a kötelességeiket is, nem csak a jogaikat. Nem volt kihez menni, hogy nem én vagyok a balfasz, hanem a BKV rakta rossz helyre a következõ lépcsõfokot. Más kérdés, hogy a gazdag nyugati országok mások nyomorán élnek jól és míg itt az emberek olyan fizetést kapnak amiért még felkelnek reggelente, de nem jutnak belõle egyrõl a kettõre, addig rohanni is fognak.
[/spam]™
Nyilván, azaz sajnos nincs benne az utazási feltételekben. :)
De - és ez engem még jó pár éve amúgy meglepett - a mozgólépcsõkön tényleg ott van ikonokkal ábrázolva, hogy jobboldalra kéne állni (meg, hogy kutyát ölben).
[/spam]™
És külföldi országokban jól mûködõ dolog.. "a külsõ sáv a kamionoké" :D
[/spam]™
[/spam]™