\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • tigerbácsi
    nem a munkát szóltam leh hanem az embert! s felőlem berakhatod az aláírásodba ha Neked az tetszik! nagyívből szarok rá!

ezért mondtam, hogy minden cég sztrájkoljon, a rendőrök, a tűzoltók, mentősök mindenki!

pl a mentősöknél is meg a kórházakban is van régi műszer! most képzeld el ha műteni kén Téged (ne adja Isten) s azt mondanák bocs régi a műszer nem műtünk, halj meg! pedig ha megműtenének akkor volna esélyed.

tűzoltók se oltsanak tüzet, mert régi a vízvezetékhálózat, s lehet egy kosütés (szakmai szleng) tönkretenni az ivóvízhálózatot, hmmm gondolj bele épp a Te házad égne! ugye örülnél neki.

mentősök: hmmm tavaly előtti a téligumi, ha van egyáltalán! szívrohamod van, bocs nem megyünk ki. érzed már?

rendőrség is visszahív, mert bejelentetted, hogy betörtek hozzád, viszik a tv-d meg a medencéd, de a rendőrök már 10 éve ugyanazt a fegyvert hordják, s nem hiszik hogy kibírna egy lövést, bár kitudja! inkább nem mennek ki megkockáztatni!

s minden egyes cégnél tudok mondani egy példát! mondtam megoldást amit a mi cégünk kiharcolt, s nem is hallottál hogy volt ilyen gondunk, de a szakszervezetünk kiharcolta! s azt is hogy kapjunk új gépeket új kocsikat s még embert is vesznek fel! szóval nekem ne mond már hogy csak a bkv a fos vezetőségű cég! mert ez nem igaz! azt sem hiszem el hogy nem lehet máshogy megoldani, csak talán így egyszerűbb, s így verhetik a mellüket hogy mindenki tud róla, de remélem én is verhetem a mellüket egy kalapáccsal egyszer! szícvesen megtenném elhiheted!

s mond mit tudsz annak mondani kit ez a sztrájk miatt rúgtak ki mert nem tudta megszervezni a bejutását reggel 6:00 - ra a héten 3 szor? s mond Te asz a családjának valamit? vagy a bkv ad nekik? nem. én ? igen! ennyit erről szerintem!