\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Son Ice
    Tényleg... csak vak vagyok, bocsánat.
    Lassan kezdem úgy érezni én vagyok a fekete bárány... mint említettem valószínű én is ezt tenném a helyetekben, sztrájkolnék. Csak a helyzet az, hogy helyettem találnak 1 hét alatt másik alkalmazottat; nem tehetem meg, hogy ugrálok... vagy csak kis mértékben.
    Tegnap a Deák téren sok "ellenőr szerű képződmény" lézengett, de inkább csak dohányoztak és sétáltak, mintsem ellenőrizzenek. Természetesen jól teszik, én sem veretném meg magam a helyükben. Ráadásul hétfőig nincs is bérletem. :) Még jó, hogy 8-án lejárt.
    Én csak azt kérem, hogy Te is értsd meg azokat az embereket, akik előfizetnek valamiért (megveszik a bérletet/jegyet) és cserébe nem kapják meg a szolgáltatást, ami a minimum lenne. Esetleg a saját zsebéből kell fizetni a taxit, hogy beérjen vagy ha nem tud beérni, akkor kirúgják (jogellenesen, de ugye indokot bármikor lehet találni). Nem csak Ti kerestek szarul ebben az országban, de nem kezdem el sorolni... Nektek van eszköz a kezetekben, a legtöbb embernek nincs. Ismétlem magam, én is ezt csinálnám a helyetekben.