BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
BKV-sokról szóló cikk
mi ezzel a baj?
nekem van bajom? kishaver?
el vagy te tévedve "kishaver" nem is kicsit

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
A HÉV eladás valami eszement ötlet. Elképesztõ, hogy ekkora idióta és korrupt baromok dönthetnek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mi bajod van? Fogd vissza magad kishaver, mert baj lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Errõl van szó. Ez olyan mintha a tömeget verõ In-kal sec.-es emberkéknek rendõri jogokat adnának. Ezzel csak az a baj, hogy rengeteg kötelezettséggel is jár, ami ezeknek az embereknek nem jó. Csak az azonosítási jogát nem szerezheti meg az ellenõr. Ahoz hivatalos közeggé kell válnia. Ez pedig a cég, illetve a tulajdonos Önkormányzat (szdsz) hosszú távú rejtegetett terveit miszerint lassan elprivatizálja a BKV-t (mert hogy bõdületes pénzeket lehet rajta keresztül az államról lehúzni), nem egyezik. Az indok egyszerû, akárcsak a többi elprivatizált cégnél. Nem kell azután a választások sikeréért imádkozni. MaO-n ez gyak. azt jelenti, hogy míg a Versenyhivatal épp az éhes szájával teszi a dolgát felfelé, addig a nagyok széttapossák a kisebbeket. Ha esetleg le is pillant, onnan csak felfelé nyújtott bankjegyeket lát. Addig is nyugi van bliccelés terén. Kivéve természetesen a metrórendõrséget.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mike at home
na ne
az ellenõrnek ne legyen joga igazoltatni senkit
az ellenõr nem hatóság

Atisz
Értem, de erre jó a személyiig./diákig. szám is...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mike at home
azért fényképes, mert nem átruházható
tudod, ne járjon vele apu/anyu, hugi nagyi meg a fél család egy bérlettel
de lehet venni fénykép nélkülit is, akinek erre van ingere, csak az drágább

A bérletigazolvány Téged igazol. A belerakott bérletszelvényen lévõ, általad ráírt bérletigazolvány szám pedig azt, hogy az csak a Tiéd és nem az egész család használja felváltva. A kérdésedre a válasz pedig az, hogy még mindig sokan vannak akik megveszik lelkiismereti okokból. Pedig a cég is megmondta, a bliccelések által kiesett összegeket a bérletet vagy jegyet vásárlókkal fizettetik ki. Hát énvelem ha nem lennék bkv-s az égegyadta világon semmit sem fizettetnének ki. Nem sokáig kéne visszaélni a törvény adta lehetõségeinkkel, rögtön lenne igazságos megállónként fizetõs elektronikus beléptetõ rendszer. Meg persze rend és fegyelem 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Atisz
Hát ez az. De akkor minek? 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Bár marha bonyolultnak hangzik és a bliccelõknek is ad némi többlet infót, de azért remélem nem mondok újdonságot azzal, hogy az ellenõr SEMMILYEN igazolványt nem kérhet Tõled hivatalosan. A régebbi igazolványokban volt is asszem egy olyan lap amire rá volt nyomtatva, hogy kinek vagy köteles átadni. Szóljon ha valaki látott ott olyan bejegyzést, hogy bármely közlekedési társaság erre utasítást kapó dolgozójának köteles vagy felmutatni.

Atisz
Háát szerintem is rohadt idétlen hogy kell mellé egy ilyen fényképes külön a BKV miatt elkészített igazolvány, ez ilyen kommunizmusból itt maradt hülyeség biztos. Ahogy diák mellé elég a diákigazolvány szám, ide miért nem elég a személyiig. szám?

Mike at home
aki nem tudja mi a felnõttbérlet szerintem kussoljon

Molnibalage
Mi meg rád. A BKV régen nem szakmai alapon mûködik...

Mike at home
tudod mit cseszel el? a hülye kommentjeiddel az egészet
ki kiváncsi a politikai indittatású véleményedre? senki

Mike at home
LOL

Atisz
Aranyos 😊

CattiBrie
Nem, MMORPG. Van topikja.. 😊

[/spam]™

Atisz
Böngészõs spíle?

CattiBrie
Aham. Nevezzük Tibiának. 😊

[/spam]™

Wow, köszi!
Atisz
Mert a háttérben biztos fut egy java vagy flash ütõ alkalmazás 😛

CattiBrie
http://utvonal.bkv.hu/?Command=LaunchLine&type=villamos&line=149v

Nyertem! 😊
Sokat kell várni míg letölti. Legalábbis nálam.

[/spam]™

CattiBrie
Néha bejön a térképes megjelenítés a bkv oldalán 😊

[/spam]™

Van valahol térkép a 149V vonaláról?

bertino
hát ja, nyakig ülnek a pénzproblémákban, persze, hogy tojnak a mûszaki állapotokra 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerintem meg az durva állok Moszkván és szállok fel a buszra na ekkor oda jõ az ellenõr hogy én mutasam meg a bérletet én de azt hiszi hogy le járt leszállit buszrõl erre meglátt egy másik kollegát hogy nézze má meg érvényes a bérlet õ mondja hogy nem járt le tehát menjek isten hírével és még én késem le a buszt. Durva. Nem?
Molnibalage
Na, azért ez már durva. Egy szép reggel meg azon kapjuk magunkat, hogy nincs busz. Bár már lassan most sincs...

Atisz
Csak idõ kérdése mikor bukik Szilva és Flet0 is...

Nem volt kémprogram a BKV-nál

Lám-lám, leleplezõdött a hazugság, a politikai kamu és az MSZP által ismét kesztyûbábként használt titkosszolgálatok akciózása a VEKE ellen.

bertino

Molnibalage
Végre kivágták a Regõczit. Ez is valami..

CattiBrie
http://bkvfigyelo.blog.hu/2007/10/28/felesleges_a_berletigazolvany

Nem rossz. 😊
Bár nekem ilyenem soha nem volt. 😊

Találtam neked egy képet:

😊

[/spam]™

banok
csináltatni kell egy ilyen fényképes izét hozzá. Igazolványképet kell hozzá vinni

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Molnibalage
Lenne egy hülye kérdésem. A felnõtt BKV bérleten van egy olyan rész, hogy bérletigazolvány száma. Oda mitt kell írni? Mi a túró az a bérletigazolvány? Nem elég az utazáshoz csak a bérlet? Mi kell még mellé. Mivel most vettem elõször felnõtt bérletet fingom nincs mi kell hozzá. A BKV honlapja a rakás szar semmit nem találni rajta.

bertino

Mike at home
van autó is, np

Akinek autója van az tudja, hogy az autó nem üzemanyaggal megy, hanem pénzzel. Egyszerû azt mondani, hogy drágább a BKV, pedig ez csak akkor állja meg a helyét ha az elhasznált üzemanyag árát számolod, az egyéb költségeket pedig elhallgatod. Volt autóm és jól eladtam. Amennyi autóra van szükségem, azt megoldom úgy, hogy bérelek aznapra egy autót. Még ennek a költsége sem haladja meg azt az összeget amit CSAK a kötelezõre költöttem. Nincs benne a garázs, a téli/nyári gumiszett, a kötelezõ hiper áras szervízek és még sorolhatnám. Természetesen akinek KELL az autó, annak mindenképp megéri azzal menni, hiszen az egyéb költségeket már úgyis fizeti. De ha kiszámolja a km-enkénti 27-29 forinttal, már nem is olyan rózsás a helyzet. A BKV büdöskoszos, az autó meg kényelmes és odavisz ahova én akarom - szerû összehasonlításoktól meg távol maradnék, mert a Hungárián vagy a Rákóczin a dugóban, bezingõzben ülni sem jó, fõleg ha látod, hogy a busz a saját sávjában kényelmesen halad. A metróval meg ne is hasonlítsuk össze. Szerintem itt elég egyensúly van, sajnos. Jobb helyeken kiépítettebb a tömegközlekedés, ott már rájött mindenki, hogy õrültek szállnak csak autóba.

Mike at home
nem vettem ebben a hónapban bérlette
kibaszott drága a BKV jeggyel
és az átlag autós jegyet vesz, ergo senki nem fog átszállni tömegközlekedésre, ha az drágább mint autóval járni

Mivel elég kevés olyan tömegközlekedési feladattal megbízott cég van amelyik nyereségesen képes üzemelni, ezért a magántõkéseket valószínûleg valamiféle karitatív szervezetbõl halássza elõ.
Jelszavunk: "Sok a pénzed? Hülye vagy? Köztünk a helyed!"
Én azt hiszem itt inkább megint arról van szó, hogy hogyan lehet magánkézre forgatni az állambácsi - azaz a mi - pénzünk egy részét. Ez esetben bizony akkor a jó qrva anyját a következõ éheszseb team-nek!

Met
Király az új igazgató, a haveroknak is szerez állást.
link

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mighty
Több lehetõség is van:

1. Metró (ahogy az elõttem lévõ hozzászólásban van)
2. Felszállsz a 7E-re, a Blahán meg átszállsz a combinora
3. némi gyaloglással a 76-os vagy 73-as trolival (nam ajánlom)

Egyébként meg: www.utvonalterv.hu
Baross tér - Nyugati tér.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bertino
felszállsz 2es metrora, deákon átszállsz 3as metrora, nyugatin meg kiszállsz.

Realdanee
Skacok kellene nekem segítség!

a keleti pályaudvarról hogy jutok át a nyugati pályaudvarra metróval?

Légyszi segítsetek mert pénteken felkell mennem pestre és még 1x se voltam :S legalábbis egyedül :S

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Összefoglalom amit Te mondtál a 3. bekezdésben és hozzáteszem, hogy egyetértek vele. A BKV tükör a valóságra. Ilyen a magyar közhelyzet. És egy ilyen következmények nélküli országban ilyen irracionális dolgok is szép szerével elõfordulnak. A változásokat pedig jobban irányította a pénzéhség mint a jobb iránti eltökéltség.

Metwork
Azért gondolom, hogy személy szerint nekem szólt a történet mert a környéken nem volt más ember, célirányosan a busz felé igyekeztem, láttam, hogy engem néz és szó szerint az orrom elõtt csukta be az ajtót! Ha szól volna a csengõ akkor benyúlhattam volna, hogy megfogjam a kapaszkodót de mivel nem szólt úgy gondoltam, hogy engem megvár (most hagyjuk azt, hogy ELVILEG a csengõ után nem lehet fel és leszállni mert az utasok és a söfõrök se nagyon zavartatják magukat).

Írtam, hogy nem az zavar, hogy nem tudtam elmenni a busszal mert leszarom, nem szokásom futkározni a busz után hanem az bosszantott fel, hogy az orrom elõtt csukja be az ajtót, 2 métert gurul elõre és áll a pirosnál, hát bravo.

Én személy szerint nagyon várom, hogy magáncégek átvegyék a bkv-tõl a feladatot mert mostanában egyre inkább az az érzésem támad amikor ilyen nagy változásokat léptetnek érvénybe, hogy olyanok döntenek ilyenekrõl akik soha nem használták a tömegközlekedést.
Persze errõl nem ti tehettek.

I will use google before asking stupid questions.

bld
Én azt tanácsolom, hogy fizesd be😊 én nem is voltam pesten mégis meg akarnak büntetni. 24-et fizetsz egyébként, ha "elfelejted", majd jönnek a bónuszok és a végén kapsz egy vastagabb számlát, annyi, hogy havonta törlesztheted, tehát mondjuk 100 ezret már nem egybe kell fizetned, hanem 10 csekket kapsz.

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"