\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Fabio Capello
    teljesen egyet tudok veled érteni, de tudod, a többség mégse tudja 100%-ban megérteni ezt.

Az a gáz, hogy míg ti le tudjátok bénítani az egész várost, nekünk mezei dolgozóknak, ha sztrájkba mernénk kezdeni, csak a felmondás jár másnap... Nálatok megvan az az előny, hogy x ezer bkv-s alkalmazott helyére nem lehet instant találni valakiket, míg az én helyemet max két nap alatt betölti valami frissendiplomázott nyalógép.

Persze, azzal egyetértek, hogy sokkal több is járna, többször utaztam finoman szólva is életveszélyes buszon [nem tudom mennyire ismered az itteni viszonylatokat (63-as), de itt a legfiatalabb busz 20-25 éves, és azért két szép nagy hegyet is meg kell tenni...], többször robbant le mellettem/alattam busz, többször álltam órákat buszra várva [Végállomáson! Meg volt hirdetve mikor indult, de csak nem jött - a harmadik kimaradásnál kapcsoltak a vezetésnél, hogy hoppá gyerekek itt gond van...]

Jelenleg majd kétmillió ember tökét markoljátok keményen, és sajnos a vezetőség nem hiszem hogy túl nagy gondot fordítana erre... Beül az Audi A6-ba és szépen befurikázik... Bár persze ez mindig is így volt, mit számít a közember a NAGY embereknek... Csakhogy magasról jó nagyot lehet esni... :D