\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Konkrét esetről tudok mert velem történt meg majd egy éve, amikor épp cérnaszálon tanultam táncolni. Épp a 6. buszt próbáltam akkor még 20 perc alatt átvenni, mert az előzőeknek olyan apró hibái voltak, mint ajtó vagy fékhiba, (és persze a kiszakadt üléshuzat), mikoron az egyik ajtóhibás jármű hibájára bukkantam. A hibajelenség a következő volt. Bárhol bármilyen ajtóhoz tartozó gombot nyomtam meg, kinyílt az összes ajtó, mindegy, hogy állt a busz, vagy ment, engedélyeztem-e ajtónyitást vagy sem. Ez persze nem nagy hiba, hiszen csak menet közben utasjelzésre hal meg valaki, amire ugye eddig is tettek a műszakvezetők a júdáspénzért cserébe, a városvezetés meg a még vastagabb borítékokért cserébe. A helyzet apropója, hogy a buszon találtam egy jellegzetességet, miszerint lefényezték a felnijeit. Civilnek ez nem sokat mond, de mi tudjuk, a jármű nemrég műszaki vizsgán járt, ezért a cég részéről az "optikai" tuning. Megnéztem a forgalmit, egy nappal korábban volt (sikeres) műszaki vizsgán. Azt hiszem a műszaki vizsgákról így kaptok némi képet.